8.2/10

Ton Hermes

duidelijke website

Van Wijmeersch Ch.

Ik had weinig of geen info over het verloop van mijn order, maar ik ben wel zeer tevreden over de snelheid van levering en de algemene service-kwaliteit. Goed gedaan, bedankt!

De leveringssnelheid was erg goed. Mijn pakket was iets later dan normaal, maar dat kwam vooral doordat er een Nationale Feestdag was, waardoor op die dag niet kon geleverd worden.

De manier om de Track and Trace gegevens te activeren/verkrijgen kan beter. Ik wist niet goed wat ik moest doen met de UPS pakketcode -link.

Paul van Melick

ja

nee

John Bijleveld

Personeel van Dijkman Muziek heeft op een prettige klantvriendelijke manier, de juiste intentie om je te willen helpen met goede recht door zee informatie en komt niet met allerlei wazige verhalen... Personeel van Dijkman Muziek heeft op een prettige klantvriendelijke manier, de juiste intentie om je te willen helpen met goede recht door zee informatie en komt niet met allerlei wazige verhalen aan die ik bij sommige andere muziekzaken moest aanhoren. Bij een niet beschikbaar item bood men als alternatief : een dùùrder item...zonder prijs verhoging wat een prettig gevoel geeft. Besteld om 16 uur - de volgende dag om 9 uur bezorgd. Top!!

Top service bij telefonische kontakten. Een goed luisterend oor gevolgd door snelle akties cq leveringen

weinig.... :)

Ervaring was prima, verzendsnelheid kon beter.

N.v.t.

Duidelijkheid wat betreft verzendtijd en beschikbaarheid artikelen. Artikel had 3 groenen sterren, dus aanwezig in het magazijn/winkel, maar toch moest deze besteld worden.

Marty

Ik heb een Kaoss Pad besteld en die werd netjes en snel geleverd. Goed verpakt, ik heb geen aanmerkingen en ben tevrede.

Het gaat zoals het hoor te gaan..

Ik zou nu geen verbeterpunten weten..

Peter Zurawski

Dijkman Muziek kann ich nur empfehlen!!!

Durch Zufall hatte ich an einem Freitag einen Musicman Stingray SR5 gesehen,
den es in der Lefty-Version nur sehr selten gibt.
Dijkman Muziek kann ich nur empfehlen!!!

Durch Zufall hatte ich an einem Freitag einen Musicman Stingray SR5 gesehen,
den es in der Lefty-Version nur sehr selten gibt.

Mein Fragen zu dem Artikel wurden sehr schnell und umfassend binnen weniger Stunden per EMail beantwortet.

Am Sonntag ging meine Online Bestellung raus und am Donnerstag(!) hielt ich den Bass bereits in der Probe in den Händen!

Kurz gefasst:
-super Service
-super Preis (in meinem Fall)
-sehr schnelle Lieferung von den Niederlanden nach Deutschland (Baden Württemberg)
-sehr netter Kontakt

Vielen Dank für Euren Service !!!

-super Service
-super Preis (in meinem Fall)
-sehr netter Kontakt

Vielleicht noch Paypal als Zahlungsverfahren.
Vielleicht noch Paypal als Zahlungsverfahren.
Ich hatte keine Informationen auf deutsch bzw. auf englisch bzgl. Zahlung oder Lieferung gefunden. Aber jeder Mensch, der in der Lage ist zu googlen, kann auch einen online-Übersetzer nutzen.
Diese beiden Punkte sind Kleinigkeiten. Ich bin voll zufrieden mit dem Service!

Thierry Orth

Goede service, klantvriendelijkheid, snelle bezorgservice en goede prijzen!

Mark

Op zich netjes geleverd. Maar als je iets als nieuw verkoopt op website terwijl je uiteindelijk in alternatieve verpakking levert en geen kabels, handleiding etc meelevert, dan moet je misshcien... Op zich netjes geleverd. Maar als je iets als nieuw verkoopt op website terwijl je uiteindelijk in alternatieve verpakking levert en geen kabels, handleiding etc meelevert, dan moet je misshcien niet voor nieuwprijs maar B-stock willen verkopen.

Zie mijn opmerking hierboven.

Reactie Dijkman Muziek:

Geachte klant,
Dank u wel voor uw review.
Geachte klant,
Dank u wel voor uw review.
Na telefonisch overleg met een van onze verkopers heeft u akkoord gegeven voor het laatste model uit de winkel aan u te verkopen. Deze is nieuw maar zonder originele doos. Het kan zijn dat onze verkoper dit niet duidelijk aan u heeft gemeld.
Bij een sub woofer hoort wel een handleiding en een net snoer bij geleverd te worden.
Wij gaan ieder geval zorgen dat u deze nog nagestuurd krijgt en bieden excuses aan voor het eventuele ongemak.
DijkmanMuziek