8.2/10

Gigantisch

Corect van informatie en behandeling van de bestelde apparatuur.

Dat alles zeer corect verloopt.

Jeroen Prins

Prima, redelijk snelle levering, goed verpakt en het product werkend en in goede staat.

Dit product stond op de opruimingspagina dus een goede prijs voor een leuk product.

Snelle verzending. Prima ingepakt met extra bescherming.

Marcel Wijnhof

Vriendelijke mensen leuk contact bestelde artikel was niet meer leverbaar naar enkele malen bellen en f.f. wachten vervangend artikel geleverd gekregen,alleen jammer dat het beloofde setje extra... Vriendelijke mensen leuk contact bestelde artikel was niet meer leverbaar naar enkele malen bellen en f.f. wachten vervangend artikel geleverd gekregen,alleen jammer dat het beloofde setje extra snaren er niet bij zat.verder prima tevreden.

Reactie Dijkman Muziek:

Beste klant,
Dank u wel voor uw review. Per abuis is inderdaad de extra snaren niet meegestuurd. Excuses hiervoor.
Deze wordt aan u nagezonden!
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe...
Beste klant,
Deze wordt aan u nagezonden!
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe gitaar!
DijkmanMuziek team

Tijdens een fijn bezoek aan de winkel in Amsterdam, kreeg ik alle tijd kreeg om de versterker uit te proberen. Daarbij ben ik ook zeer goed geholpen door een deskundige medewerker. Voor mij de reden... Tijdens een fijn bezoek aan de winkel in Amsterdam, kreeg ik alle tijd kreeg om de versterker uit te proberen. Daarbij ben ik ook zeer goed geholpen door een deskundige medewerker. Voor mij de reden om de versterker bij jullie aan te schaffen.

Ervaren medewerkers en fijne sfeer in het filiaal in Amsterdam!

Advies

Rui Pereira

RUI PEREIRA

Alles ging goed, tot de folgende keer!