8.2/10

DJ SenS

De levering van product verliep niet soepel. Product werd pas na 9 dagen geleverd. Verschillende telefoontjes van mijn kant leverde verschillende verhalen op. Zo zou het product pas na een maand... De levering van product verliep niet soepel. Product werd pas na 9 dagen geleverd. Verschillende telefoontjes van mijn kant leverde verschillende verhalen op. Zo zou het product pas na een maand geleverd kunnen worden door Pioneer. Bij navraag bij Pioneer bleek het product direct leverbaar. Kortom SMOESJES!

Toen het product wel geleverd kon worden, werd ik direct gebeld.

Wees eerlijk tegen klanten en laat verschillende medewerkers geen smoesjes vertellen. Als bedrijf ben je dan niet geloofwaardig.

Reactie Dijkman Muziek:

Beste klant,
Het heeft voor ons geen zin een betalende klant niet te willen leveren , dit betekend immers dat de klant zijn geld terug wil.
Wat betreft de communicatie inzake de levering...
Beste klant,
Wat betreft de communicatie inzake de levering zijn we te kort geschoten hiervoor onze excuses.
DijkmanMuziek team

Bestelling op tijd geleverd, en in perfecte conditie.

sjaak smakman

Uitstekend

goede website, snelle levering. Vorig jaar heb ik een Les Paul gekocht bij Dijkman en ook daar was alles prima in orde.

nee

Maurice

Snelle afhandeling

Meer betalingsmogelijkheden (met name paypal)

Aankoop gitaar

Prima prijsstelling, en leuke extra weekkendkortingsactie van 5%.

Info over datum van levering kan beter (na plaatsen van bestelling).

Het bedrijf geeft een degelijke indruk, alleen zou een bestel systeem a la Baxshop meer waarde bieden. Daar kan ik namelijk mijn bestellingen on the fly monitoren.

Colin

Vlak voor de jaarwisseling heb ik een Ibanez DN500 besteld via de website. Een prachtige gitaar en, wegens een opruiming bij Dijkman, op hetzelfde prijsniveau als een tweedehands exemplaar. Daar... Vlak voor de jaarwisseling heb ik een Ibanez DN500 besteld via de website. Een prachtige gitaar en, wegens een opruiming bij Dijkman, op hetzelfde prijsniveau als een tweedehands exemplaar. Daar kwam nog eens 7% korting bij dus dat maakte een prima prijs. En wegens goede ervaringen met Dijkman Muziek een jaar eerder waagde ik opnieuw de gok om een gitaar aan te schaffen zonder deze eerst vast te houden en te bespelen.

In verband met de jaarwisseling was de levering iets later plaats dan gecommuniceerd was in de mail. Kan gebeuren, de decembermaanden zijn immers altijd hectisch. Bij het uitpakken van de gitaar viel me direct op dat de Gsnaar doormidden was. En precies op dezelfde breedte van de breuk waren alle snaren krom en was er schade aan de fret. Het is net alsof de gitaar een flinke tik heeft gekregen. Bij nadere inspectie bleek dat de body een klein deukje had. Ik heb hier direct foto's van gemaakt. Een week later merkte een bevriend gitarist een breuk op in de lak van de hals . Heel jammer, want volgens mij had ik met heel veel korting een nieuwe gitaar besteld en geen "B-stock" of "Outlet" artikel.

Direct na het uitpakken heb ik Dijkman een e-mail gestuurd om de schade te melden. Omdat een reactie uitbleef belde ik het bedrijf twee dagen later op. Aan de telefoon werd mijn verhaal in twijfel getrokken en werd er gevraagd om foto's. Deze heb ik dezelfde avond per e-mail opgestuurd. Tot op de dag van vandaag wacht ik op reactie.

Ik heb een tijdje gewacht met het invullen van dit beoordelingsformulier om Dijkman Muziek de kans te geven het geheel alsnog af te handelen. Ik denk dat ik ze nu genoeg de tijd heb gegeven. Ik vrees dat dit mijn laatste bestelling bij Dijkman is geweest.

Goede prijs, vlotte levering.

After sales...

Reactie Dijkman Muziek:

Beste klant,
Wij vermoeden dat tijdens het vervoer iets geheel mis is gegaan. Ook is in ons bedrijf de communicatie naar u niet goed gegaan. Onze excuses hiervoor. Inmiddels heeft u een verzendbrief/label van ons gehad, waarmee u kosteloos de gitaar retour kunt zenden. Na ontvangst wordt direct uw geld retour gestort.
Wij zullen in de toekomst meer adequaat reageren naar de klant omtrent dit soort situaties.
DijkmanMuziek BV

Ivo Verhaagen

Een heel net en duidelijk bedrijf. Dit is de eerste keer dat ik bij jullie iets heb gekocht, en het zal zeker niet de laatste keer zijn als het om de service gaat. Er wordt een goede manier van... Een heel net en duidelijk bedrijf. Dit is de eerste keer dat ik bij jullie iets heb gekocht, en het zal zeker niet de laatste keer zijn als het om de service gaat. Er wordt een goede manier van bestellen gehanteerd en alles is duidelijk vermeld. Het enige wat ik op veel andere sites tegen komt en zelf ook erg handig vind is dat de levertijd voor het bestellen iets nauwkeuriger wordt aangegeven. Maar al met al een Top Bedrijf.

What you see is what you get. Alles is erg overzichtelijk en duidelijk op de website. Het pakket wordt netjes, snel en zorgvuldig afgeleverd en dat is natuurlijk hartstikke fijn.

Meer duidelijkheid over wanneer je je pakketje kan verwachten. Ik weet niet in hoeverre dat mogelijk is, maar een tekst als voor 18.00 bestelt is morgen in huis is erg duidelijk en je weet wanneer... Meer duidelijkheid over wanneer je je pakketje kan verwachten. Ik weet niet in hoeverre dat mogelijk is, maar een tekst als voor 18.00 bestelt is morgen in huis is erg duidelijk en je weet wanneer je het kan bestellen zodat je thuis bent. Maar dit is uiteraard een leuke bonus, verder een top website, goede service en goede kwaliteit.

Goede info, en snelle levering gewoonweg top

sylu

Op zoek naar een Warbeast voor mijn dochter. Dijkman had er net een in de aanbieding en viel zo keurig binnen budget. Besteld, duidelijke mailtjes en communicatie. Supersnel geleverd. Goede ervaring... Op zoek naar een Warbeast voor mijn dochter. Dijkman had er net een in de aanbieding en viel zo keurig binnen budget. Besteld, duidelijke mailtjes en communicatie. Supersnel geleverd. Goede ervaring dus!