8.2/10

thomas

Prima afhandeling van een online bestelling, goed prijs product, snelle levering...geen negatieve punten

Nvt

Misschien iets meer info over de levering.

A.J. Jacobson

Besteld produkt was voorradig en is geleverd tegen een redelijke prijs t.o.v. concurrent.
Proces is zonder problemen verlopen.

Communiceer de levertijd en verwachte leverdatum met de klant.

Hans van Kooten

Hier een Epiphone EJ 200 CE gitaar aangeschaft.

Wilde een gitaar kopen van een bepaald merk en type nummer. Hierop ook gezocht op het net zonder de website van het bedrijf te doorzoeken. Kreeg meteen de bewuste gitaar in beeld en besteld. Later... Wilde een gitaar kopen van een bepaald merk en type nummer. Hierop ook gezocht op het net zonder de website van het bedrijf te doorzoeken. Kreeg meteen de bewuste gitaar in beeld en besteld. Later dus wel de website bezocht en kwam er toen achter dat er een actie was, met 7% korting. Hierover een mail gestuurd en de korting werd mij alsnog toegekend en terug overgemaakt. Grote klasse wat ze laten zien.

Tjeerd Folmer

Snelle afhandeling en goede service.

Op voorraad en direct leverbaar.

Na internetbestelling geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling. Zou wel prettig zijn.

Reactie Dijkman Muziek:

Geachte klant,
Dank u wel voor uw review!
Geachte klant,
Dank u wel voor uw review!
Het kan zijn dat u geen automatische bevestigingsmail heeft ontvangen omdat u tijdens uw bestelproces het venster te vroeg heeft gesloten (u had nog 1 klik/venster verder gemoeten).
Wij wensen u veel plezier met uw Squier Classic Vibe Telecaster!
DijkmanMuziek Team

bjorn kok

Super snel

snel en doeltreffend

Frankie Dekker

Prima! Goed verpakt, snel afgehandeld.

Koen

Ik ben blij dat ik het in prijs-kwaliteit zeer goede product van audio technica heb kunnen bestellen.

snelle levering

niets op aan te merken.