8.2/10

Alexander Jansen

Vandaag een Gibson Fatboy strap gekocht in Alkmaar. Zoals altijd een goede service en vriendelijk. De strap was zelfs goedkoper dan op internet! En bij Dijkman mag je in alle rust bekijken en... Vandaag een Gibson Fatboy strap gekocht in Alkmaar. Zoals altijd een goede service en vriendelijk. De strap was zelfs goedkoper dan op internet! En bij Dijkman mag je in alle rust bekijken en proberen en dat vind ik echt een voordeel, online moet je altijd maar afwachten of het is wat je had bedoelt. Dijkman is top!

Het rustig uit kunnen proberen is prettig.

Het is soms 'gezellig rommelig' als er veel klanten zijn.

Klantonvriendelijk

Beste klant,
Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te perfectioneren, daarom zijn wij altijd bijzonder geïnteresseerd in de mening van klanten.
U uit hier u onvrede over onze...
Beste klant,
U uit hier u onvrede over onze klantvriendelijkheid.
Helaas meld u niet of dit de winkel betreft (en welk filiaal) of de web shop en eventueel wie u heeft geholpen.
Wij kunnen u hier dan ook niet beantwoorden over de situatie.
DijkmanMuziek Team

Ik heb vorige week woensdag 19 November een Studio microfoon besteld maar nog steeds niet binnen. Terwijl er op de site stond vermeld dat ie op voorraad was. Dus een bericht gestuurd en ze zeiden... Ik heb vorige week woensdag 19 November een Studio microfoon besteld maar nog steeds niet binnen. Terwijl er op de site stond vermeld dat ie op voorraad was. Dus een bericht gestuurd en ze zeiden dat de microfoon begin van deze week binnen zou komen en dat ie gelijk naar mij opgestuurd zou worden, en het is nu al de helft van de week en nog steeds niks...
Dus tot nu toe 2 sterren helaas..

Beste klant,
Uw bestelling heeft langer geduurd dan aangegeven op onze website. Echter zijn wij soms ook afhankelijk van onze leverancier. Wij hebben u wel steeds op de hoogte gehouden van de status van uw order.
Onze excuses voor het ongemak dat de levering dubbel zo lang heeft geduurd.

Vanmiddag nieuwe gitaar gekocht bij uw vestiging in Alkmaar, het aanwezige personeel was echter bijzonder klantonvriendelijk, zo van afrekenen en nu oprotten, geen prettige dag of veel plezier met... Vanmiddag nieuwe gitaar gekocht bij uw vestiging in Alkmaar, het aanwezige personeel was echter bijzonder klantonvriendelijk, zo van afrekenen en nu oprotten, geen prettige dag of veel plezier met uw nieuwe gitaar niets van dat.
Dit was dan ook de eerste en gelijk de laatse keer dat ik bij uw winkel kom.

Beste klant,

Wij vinden het heel jammer dat u dit gevoel heeft gekregen tijdens de aanschaf van uw nieuwe gitaar bij onze winkel in Alkmaar.
Uiteraard is dit niet de bedoeling en zeker...
Beste klant,

Uiteraard is dit niet de bedoeling en zeker niet onze intentie. Wij proberen altijd zoveel mogelijk de klant persoonlijk te benaderen en te helpen.
Wij kunnen helaas niet achterhalen welke gitaar u heeft gekocht of welke verkoper u heeft geholpen en wat er nu precies mis is gegaan bij deze verkoop.
Aangezien wij dit soort klachten uiterst serieus nemen zouden wij graag met u in contact komen om te kunnen achterhalen waar onze serviceverlening te kort is geschoten teneinde dit voortaan te voorkomen.

Maarten

Goed product en zeer netjes geleverd.
Duurde 5 dagen voordat ik het in huis had.

Zeer goed verpakt en een scherpe prijs!!

SUPER!

ze klinken spat zuiver!!!
En mijn favo drummer staat op de voorkant!

Sander

De beste

Zeer goede winkel met vakmensen. Altijd goede service gehad. Heb daar altijd alles gekocht. Zelfs een probleem met mijn nieuwe Les Paul konden ze niet oplossen, gewoon een nieuwe besteld. Super!

Goede klantenservice

Bij het online bestellen had ik zelf een fout gemaakt, waardoor de bestelling niet goed verwerkt kon worden.
Dezelfde middag heb ik contact opgenomen. De volgende dag kreeg ik al een mailtje dat het opgelost was en mijn pakket onderweg was.
Dat noem ik nog eens een vlotte service.

Aanschaf carvin vintage 16

probleem met buizen vlot opgelost maar twee maal niet terug gebeld !

Evert Lekkerkerk

Uitstekende service. Helemaal top.

Uistekende en snelle feedback over de producten die ik zocht.
Daarna goede begeleiding tot aan de bezorging.