8.2/10

Claudi Verhoeven

Ben al wel 60 jaar klant bij Dijkman,eerst accordeons later keyboards
nog later gitaren,nooit geen miskoop gehad

vriendelijk service,(ik ben nogal lang van stof men laat mij vrijuit uitpraten)

nvt

Thomas

Goede prijs en klantvriendelijkheid in de winkel

Check voordat de artikelen worden verzonden of het correspondeert met de bestelling. Dit voorkomt een hoop gedoe voor beide partijen.

Jetze

Top bedrijf. Snaren van de ukulele waren “rafelig” na contact nieuw setje snaren opgestuurd gekregen.

Goede service.

Marcel

Vlotte bestelprocedure

Overzichtelijke wegsite, met voldoende keus

Cornerstone Aquarium effect pedaal gekocht, 18 volt voeding noodzakelijk ipv de veel benodigde 9 volt voeding voor effect pedalen. Dit is handig om te vermelden.

Nicolaas Ravenstijn

Uitstekend

Doet wat het beloofd. Mooie aanbiedingen

Wat duidelijker de status van de bestelling communiceren

Dijkman Music

Ik heb recentelijk via de Dijkman website een prachtige Taylor 324 ce Builder's Edition besteld. 2 dagen later krijg ik een telefoontje van een onbekend telefoonnummer. Als ik de telefoon opneem,... Ik heb recentelijk via de Dijkman website een prachtige Taylor 324 ce Builder's Edition besteld. 2 dagen later krijg ik een telefoontje van een onbekend telefoonnummer. Als ik de telefoon opneem, blijkt tot mijn verbazing dat de beller Edwin Dijkman van Dijkman Music is. Hij vertelt me dat hij over een uurtje toch in de buurt van Amersfoort moet zijn en als ik over een uurtje thuis ben, wil hij mijn Taylor wel even persoonlijk afleveren. Zo gezegd zo gedaan - een uurtje later zit hij achter een kop koffie. Fijne toegankelijke man, Edwin Dijkman. Als ik mijn gitaar uit de verpakking haal, blijkt dat de d - snaar vreemd resoneert. Edwin stelt voor om de gitaar te laten doorlichten maar de trillende snaar klinkt plotseling weer goed. Ik besluit dat ik de gok toch maar neem - waarschijnlijk is de snaar niet goed. We spreken af dat ik hem bel als de snaar toch weer raar klinkt.
En ja hoor, de volgende dag is die trilling helaas weer terug.
Edwin gebeld. Nu komt hij wederom langs om mijn gitaar op te halen en na te laten kijken. Ook heeft hij me gratis een set Elixer snaren opgestuurd.
Wat een dijk van een service..
Vanaf nu koop ik mijn instrumenten en gerelateerde artikelen bij Dijkman Music.
*****

Persoonlijke touch.
Topservice. Edwin Dijkman, de eigenaar van Dijkman Music is de juiste man op de juiste plek

Frank Groenestein

Positief

goeie service

communiceren waar basgitaar staat

Fabian Houweling

Top service en snel ontvangen!

Nette service en gewoon heel snel geleverd

Ferry von Bannisseht

Aankoop naar alle tevredenheid geleverd.

Snelle levering zoals beweerd.

geen verbeterpunten toe te voegen.

Rudolf van Hemert

Klantvriendelijk en kundig