8.2/10

Hans

Goede ervaring.

Persoonlijke benadering.

Wim Aanen

Ik kom er onregelmatig graag als klant

Info is goed

Bij gitaren geluidsfragmenten/ YouTube, zodat het geluid van een gitaar nog beter te beoordelen is.

Adrienne Lukayazo-Mambu

Zeer goed. Zeer professioneel en hebben me goed geholpen toen ik een probleem had met mijn levering.

Zeer professioneel en behulpzaam.

Geen.

Michael Lasoff

Middelmatig

Snel levering, goed prijs

Ik heb een Duitse bedieningsomschrijving ontvangen met mijn MicroKorg. Na schrijven en vragen voor een Engelstalig of Nederlandse omschrijving heb ik na een week GEEN reactie.

Gerard

Neemt de tijd om telefonische vragen te beantwoorden. Producten aantrekkelijk geprijsd

Bezorgen door PostNL, vrij lang op pakket moeten wachten, terwijl deze allang op depot PostNL aanwezig was

Dirk

Uitstekend

Gevarieerd aanbod en voor elke portemonnee

Geen idee

Van Vloten

Was nieuw voor mij. Zeer verheugd met goede afhandeling

Duidelijk omschreven

Positief

Snel en adequate levering

Tot nu toe geen

Stella

Ik heb een heel prettige ervaring! Mijn bestelde product kwam direct vanuit de winkel en daar hebben ze mij eerst netjes even over gebeld. Hij kwam in een andere doos dan de originele, maar hij was... Ik heb een heel prettige ervaring! Mijn bestelde product kwam direct vanuit de winkel en daar hebben ze mij eerst netjes even over gebeld. Hij kwam in een andere doos dan de originele, maar hij was keurig veilig ingepakt en is zonder ‘kleerscheuren’ en helemaal op tijd bij mij aangekomen.

Prettige service, vriendelijke mensen en mijn product was hier het goedkoopst in vergelijking met andere winkels!

Geen!