8.2/10

Oké

goeie communicatie

Snellere levering

Fred

Bestelling gedaan, maar ietsJe langer geduurd met levering, maar top!! Ben zeer tevreden met het bestelde product.

Goede levering, mooie product

Iets beter communiceren..

Grada Hartman

Prima geholpen aan de telefoon. Zeer snel en goed geleverd!!!

Zeer klantvriendelijk!

Geen....

Horstede

Goed bedrijf goed verpakt en afgeleverd

Netjes afgehandeld en erg snel

Mails beantwoorden

Jimmy

Erg prettig

Erg snel

Sakoba Johnson Zegwaard

Kom er al jaren, eerst om te dromen, nu om te investeren

Lokale bereikbaarheid, bereidheid met prijzen van andere aanbieders mee te gaan, betrokken verkopers

Gebruik meer categorieen in de webshop voor meer gericht zoeken.
Gebruik meer categorieen in de webshop voor meer gericht zoeken.
Haal bij alle artikelen de levertijd weg, zet een disclaimer dat vanwege corona alles mega lang duurt. BehAlve als het op voorraad is natuurlijk.

Ivens

Top

Helder, goede info website

Mijn eerste ervaring met Dijkman Muziek was erg goed. Vooral de communicatie, die minder geautomatiseerd en dus persoonlijker was dan ik bij anderen gewend ben. Ook de laagste prijs mag genoemd... Mijn eerste ervaring met Dijkman Muziek was erg goed. Vooral de communicatie, die minder geautomatiseerd en dus persoonlijker was dan ik bij anderen gewend ben. Ook de laagste prijs mag genoemd worden. In het begin was er even teleurstelling omdat de korte levertijd op de website niet bleek te kloppen. Daarover kreeg ik snel bericht en een telefoontje, waarin ook alternatieven werden genoemd. DM heeft zich uiteindelijk blijkbaar ingespannen om de synthesizer zo spoedig mogelijk te leveren (nog altijd sneller dan de concurrentie) en belde opnieuw dat het product klaarstond voor verzending. Dit is voor mij precies waar andere bekende muziekhandels het laten afweten. Top gedaan!

Communicatie

check op de op website vermelde levertijden