8.2/10

Mike

Prima site,makkelijk bestellen.

Webshop overzichtelijk

Geleverde Bas onder stof en krassen op pickguard.(zelf verholpen)

H. Jansen

Bezorging prima. Martin Backpacker gekocht. E snaar ligt wat te dicht op de rand doordat de sleuf in de topkam te dicht aan de rand zit.

Snelle bezorging. product is goed verpakt.

Product inspecteren voordat het wordt opgestuurd om eventuele productiefouten te signaleren.

Goed geholpen aan de telefoon door Gijs geloof ik

Telefonische bereikbaarheid

site kan aantrekkelijker

Paul

Vlotte service, na telefonisch contact aankoop gedaan en deze werd snel goed verpakt geleverd

Snelle goed verpakte levering

Ben zeer tevreden, geen verbeter punt

Luc Hendriks

service en snelheid

geen idee

Chen

Goede prijs, snelle levering en duidelijke leveringsinformatie

prijs en levering

Bart

Prima informatie op de website en snelle bezorging

Goede website met voldoende ondersteunende informatie + filmpjes

brochure in de doos doen (tip)

Micha

Ik heb onlangs een Squier Bullet Telecaster gekocht via de online site. De gitaar is heelhuids binnengekomen, maar hij was heel lomp ingepakt. Ook was de bijlage/instructie in het Spaans. Ondanks... Ik heb onlangs een Squier Bullet Telecaster gekocht via de online site. De gitaar is heelhuids binnengekomen, maar hij was heel lomp ingepakt. Ook was de bijlage/instructie in het Spaans. Ondanks alles ben ik nog steeds blij met mijn aankopen.

Snel en zonder schade geleverd.

Beter inpakken en Nederlandse instructies ipv Spaanse instructies.

Reactie Dijkman Muziek:

Beste Micha,
Dank je wel voor je review.
Beste Micha,
Dank je wel voor je review.
Wij hergebruiken al onze verpakkingsmaterialen om het instrument zo goed mogelijk in te pakken dat deze niet kan beschadigen tijdens transport. (dit is ook duurzaam ondernemen).
Wij zijn afhankelijk wat de leverancier ons levert qua handleiding of begeleidend schrijven. Deze wordt dan ook doorgeleverd aan klant.
Gelukkig is de gitaar goed aangekomen en ben je blij met de aankoop! Nog veel plezier van!
Het DijkmanMuziek Team

Al het een en ander aangeschaft in de winkels in Alkmaar en Amsterdam. En online ook natuurlijk

Fysieke winkels zijn erg leuk om rond te kijken en te genieten

Onlangs een pedaal online gekocht maar het zou mooi zijn wanneer je ook de fysieke aanwezigheid van een artikel kan zien en in welk filiaal

Vocal Affairs

Goede telefonische service