8.2/10

Erg langzame levering. Als dit op de website had gestaan had ik een keuze kunnen maken of ik wel/niet zou bestellen. Nu baal ik ontzettend dat ik zo lang moest wachten.

Nee, werd via iemand doorverwezen omdat jullie dit product verkopen. Kom nu niet meer terug.

Wees duidelijk over levertijden

Reactie Dijkman Muziek:

Dit is vervelend dat het zo gelopen is we hadden U op de hoogte moeten stellen van de opgetreden vertraging
excuses voor het ongemak.

Ik heb een band besteld waar ik 2 maanden lang op heb moeten wachten. Telkens vanuit mezelf moeten bellen. Geen reactie op mailtjes. Erg slechte communicatie!

Aardig personeel aan telefoon

Mails beter in de gaten houden en erop reageren, terugbellen wanneer nodig. Snellere handelingen zodat klant niet 3 maanden hoeft te wachten. Site aanpassen met producten die wél aanwezig zijn!

Reactie Dijkman Muziek:

Dit heeft zeker veel te lang geduurd
Dit heeft zeker veel te lang geduurd
probleem in deze kwestie is de berichtgeving van onze leverancier dat de band op voorraad zou zijn echter bleek telkens weer de print af te wijken van het bestelde exemplaar.
Nogmaals excuses voor het ongemak.

H.W. Verhage

Snelle corecte levering

Prima service, levering zoals vermeld 👍

Goede service

Klantenservice

Actuele levertijden en prijzen goed bij werken op de website

Positief / snelle reactie en snelle levering

Snelle levering en goed contact

Goede service, snelle reactie.

P. de Kievit

Prima website

Ik werd, na een webshopbestelling, netjes op de hoogte gesteld van de levertijd en heb het product binnen die tijd goed verpakt ontvangen.

Fast and Quick Delivery.
Kind Staffs