Vanaf offerte-aanvraag tot en met de BTW afhandeling duidelijk en correct telefoon en mailcontact.
van Nuland
Zeer tevreden
Loohuis
Perfect bedrijf, zeer tevreden
De monteurs die de panelen hebben geplaatst waren niet echt vriendelijk , ook niet onder elkaar. Als ik alles vooraf had geweten had ik ook niet gekozen voor de geplaatste omvormer. Het installeren...De monteurs die de panelen hebben geplaatst waren niet echt vriendelijk , ook niet onder elkaar. Als ik alles vooraf had geweten had ik ook niet gekozen voor de geplaatste omvormer. Het installeren , op de computer , moest ik zelf regelen. Dat heeft een maand geduurd voor ik het aan het werk had. Het plaatsen van de panelen is wel keurig en snel gedaan. Ik had zelf al de voorbereiding gedaan voor het doortrekken van de elektrokabel , van de meterkast naar boven , door het plaatsen van een touw. Ben wel tevreden over de werking van de installatie.
ronald geneugelijk
Duidelijke eerlijke offerte, professionele plaatsing van zonnepanelen , duidelijke uitleg
Deborah Koggel
Goede uitleg, en de service is ook goed
Zeer goed
BOSCH van den Arno
Prima service en deskundig klantvriendelijk personeel
dijkman zonne-energie
Gewoon goed
Jan de Munnik
Plezierige ervaring. Misschien planning/voorraad beheer en verkoop iets meer op elkaar afstemmen.