Professioneel en prettig contact gehad. Dijkman heeft ons goed geadviseerd. En de montage is prima verlopen zonder overlast. De opbrengst van de panelen is wel minder dan verwacht in de...Professioneel en prettig contact gehad. Dijkman heeft ons goed geadviseerd. En de montage is prima verlopen zonder overlast. De opbrengst van de panelen is wel minder dan verwacht in de offerte. Maar dit kan natuurlijk ook komen door het weer. We zullen zien in de toekomst.
Harmien Bonte
Vlotte bediening, aardig
Esther
Vriendelijk, professioneel info gesprek gehad . Daarna de plaatsing en monitoring vd panelen. Top !
R van den Berg
Mijn ervaring is Zéér goed, goede voorlichting duidelijke communicatie via de mail. Goed afwikkeling met de btw teruggave via de belasting, ik zou iedereen Dijkman Zonne- energie aanraden.
Venhuis
Sterk klantgericht en attent
h.borman
Ze doen wat ze beloven,goede eind afwerking,en helpen met btw teruggave.
Willemsen
Uitstekende plaatsing
Kai Van Boggelen
Goede service, klantvriendelijk bedrijf
Schippers
Snel en vakkundig aangelegd
Erik Jonkeren
Heel fijn. Goede professionele medewerkers en een goede sfeer. Denken in oplossingen en geven een goede en duidelijke uitleg.