Van af het begin tot installatie uitstekende indruk. Vriendelijke vakkundige mensen die meedenken en goed uitleggen. communicatie verliep altijd vlot, goed teamwork van de installateurs wijst op...Van af het begin tot installatie uitstekende indruk. Vriendelijke vakkundige mensen die meedenken en goed uitleggen. communicatie verliep altijd vlot, goed teamwork van de installateurs wijst op plezier in het werk bij een goed bedrijf.
Prima service, vriendelijke mensen.
Smith
Uitstekende service
Een goede ervaring. Offerte kwam snel en was duidelijk. De installering van de zonnepanelen is zeer netjes en zorgvuldig gedaan.
Peter de Jong
Vlotte installatie met duidelijke uitleg. Saamhorigheid installatieteam straalt inspiratie uit
Wietske Schoolen
Fantastisch
Rachid Aarab
Zeer goed
Kamphuis
Dank voor de adviezen en installatie van de zonnepanelen en ook voor de uitmuntende service en begeleiding in dit gehele traject! We zijn zeer content met de installatie en de opbrengsten. Oftewel...Dank voor de adviezen en installatie van de zonnepanelen en ook voor de uitmuntende service en begeleiding in dit gehele traject! We zijn zeer content met de installatie en de opbrengsten. Oftewel gewoon waar voor je geld. Erg fijn