1992 beoordelingen

1992 Reviews

Piet Groenia

Topbedrijf. Niet alleen plaatsen en dan klaar, maar ook na 4 jaar nog even klantvriendelijk en denken nog steeds mee in oplossingen ook als je een probleempje hebt dat eigenlijk niet hun probleempje... Topbedrijf. Niet alleen plaatsen en dan klaar, maar ook na 4 jaar nog even klantvriendelijk en denken nog steeds mee in oplossingen ook als je een probleempje hebt dat eigenlijk niet hun probleempje is. Zoveel meer als klant is koning. Echt een bedrijf met superservice!!!!

marinus mensink

Uitstekend bedrijf komt de afspraken na, goede communicatie, gekwalificeerd vakkundig personeel, aftersales ook top

Harold

Professioneel en zeer klantvriendelijk, keurig geregeld van A tot Z!

Snel goed, en netjes afgewerkt.

Knapen-Jonker

Zeer vlotte en nette installatie

Van Tolij

Prima advies, installatie vlot en netjes gewerkt
Alleen de monteur die als laatste bleef was een keurige Spaanse man die gelukkig wel Engels sprak, maar communiceren is dan toch lastig. Prima advies, installatie vlot en netjes gewerkt
Dus weinig uitleg gehad over het uitlezen van de meter, en lastig om nog vragen te stellen.

P.Platje

Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd en wij zijn blij met deze keuze.

P.Platje

Alles is tot goede tevredenheid gedaan en prima werk geleverd.

Kuipers

Positieve ervaring. Vanaf offertetraject t/m de daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen is alles goed geregeld. We zijn een tevreden klant!

Martin Haksteen

Prettig bedrijf om mee te werken. Vanaf het persoonlijk advies en de duidelijke offerte tot en met de installatie en de afhandeling heb ik alleen maar positieve gevoelens. Vriendelijke medewerkers,... Prettig bedrijf om mee te werken. Vanaf het persoonlijk advies en de duidelijke offerte tot en met de installatie en de afhandeling heb ik alleen maar positieve gevoelens. Vriendelijke medewerkers, zowel op kantoor als op het werk.