1994 beoordelingen

1994 Reviews

Kuipers

Positieve ervaring. Vanaf offertetraject t/m de daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen is alles goed geregeld. We zijn een tevreden klant!

Martin Haksteen

Prettig bedrijf om mee te werken. Vanaf het persoonlijk advies en de duidelijke offerte tot en met de installatie en de afhandeling heb ik alleen maar positieve gevoelens. Vriendelijke medewerkers,... Prettig bedrijf om mee te werken. Vanaf het persoonlijk advies en de duidelijke offerte tot en met de installatie en de afhandeling heb ik alleen maar positieve gevoelens. Vriendelijke medewerkers, zowel op kantoor als op het werk.

Het oriënterend gesprek verliep heel prettig. Duidelijke uitleg en nadien snelle reactie op onze vragen. Niets geen druk uitgeoefend om te beslissen. Plaatsing van de installatie verliep vlot en... Het oriënterend gesprek verliep heel prettig. Duidelijke uitleg en nadien snelle reactie op onze vragen. Niets geen druk uitgeoefend om te beslissen. Plaatsing van de installatie verliep vlot en vakkundig. Keurig gewerkt! Heel vriendelijk personeel.

Bloemendaal

(Bewerkt)

We vragen ons af waarom we nog steeds geen app hebben.
We vragen ons af waarom we nog steeds geen app hebben.
Daarnaast vroegen we ons ook af waarom de panelen voor de dakkapel niet 1 dakpan lager had gekund i.v.m. de schaduw van de dakkapel terwijl ze er aan de bovenkant van de kapel bijna over de nok uit komen .
En verder hebben wij nog geen certificaat van het SGZE fonds wat ons toegezegd is .Er is telefonisch contact geweest met Dijkman over onze vragen en er is uitleg gegeven het was ook geen kritiek want verder is alles netjes afgehandeld

Herman B.

We zijn zeer tevreden met onze zonnepanelen. Swen heeft ons duidelijk geïnformeerd. De monteurs hebben goed werk geleverd.

Op en top afspraken worden perfect nagekomen.

frans

Super, zeer tevreden

Hendri Roessink

Professioneel bedrijf, waar de service en kwaliteit voorop staat.
Nette monteurs al met al zeer tevreden
Professioneel bedrijf, waar de service en kwaliteit voorop staat.
Nette monteurs al met al zeer tevreden
Vooral het ontzorgen van belasting teruggaaf en het voorbereiden van aanmelden heb ik als prettig ervaren.

Prettig contact met professionals

Kees Wenniger

Het hele project was goed uitgelegd en volgens afspraak ook uitgevoerd.l