Zeer goed, kennis is goed aanwezig en alles wordt vlot opgepakt.
L.H. Blaauw
Professioneel, efficiënt en effectief. Juan maar ook Ivo en zijn collega doen hun werk zeer goed. Nogmaals dank.
Gewoon goed, duidelijke afspraken die nagekomen worden.
schuurman
Gewoon goed.
G.J.Wessels
Mijn ervaring is dat vanaf het offerte gesprek tot en met de plaatsing van de panelen de contacten bijzondere plezierig en vakkundig waren en de plaatsing van de panelen (ondanks de winterse buien)...Mijn ervaring is dat vanaf het offerte gesprek tot en met de plaatsing van de panelen de contacten bijzondere plezierig en vakkundig waren en de plaatsing van de panelen (ondanks de winterse buien) snel en vakkundig zijn aangebracht.
Gerton
Zeer deskundige medewerkers. Van het moment van de aanvraag tot het ingebruiknemen van de installatie is de communicatie goed en duidelijk! Monteurs werken netjes en denken goed mee in...Zeer deskundige medewerkers. Van het moment van de aanvraag tot het ingebruiknemen van de installatie is de communicatie goed en duidelijk! Monteurs werken netjes en denken goed mee in oplossingen! Zeer tevreden over het eindresultaat!
Makel
Prima en komt afspraken na
Positieve ervaring. Alles heel goed geregeld.
Zeer prettig, goede communicatie en snelle afhandeling.