Enthousiast team goed kennismaking gesprek gehad en prima meedenkende monteurs. Ik raad ze zeker aan.
Harry Naber
Snelle, persoonlijke service keurig werk uitgevoerd
Vriendelijke monteurs over de vloer gehad. Duidelijke uitleg over het systeem. De meterkast netjes en correct achter gelaten.Top.
JRV Products
Goede prijs, goede communicatie en goede kwaliteit en installatie.
M.J.Journee
Geen klachten er is volgens afspraak gewerkt
De Nicola-Schuur
Zeer prettig
Remco Holtmaat
Netjes en goed
H. Scholten
Prettig professioneel bedrijf
Zeer vriendelijke benadering en vlotte en nette afhandeling
Nav een online offerteaanvraag telefonisch en mail contact gehad. Ook buiten de zonnepanelen leek kennis aanwezig om de aanschaf in context te plaatsen. Nadat alleen op afstand was meegekeken en...Nav een online offerteaanvraag telefonisch en mail contact gehad. Ook buiten de zonnepanelen leek kennis aanwezig om de aanschaf in context te plaatsen. Nadat alleen op afstand was meegekeken en foto's waren opgestuurd, is de installatiedatum gepland. Op de installatiedag zijn de plaatsingsmogelijkheden gecontroleerd en besproken. De aansluiting was prima geregeld, de locale login voor op de inverter moest ik achteraf achteraan bellen.