1992 beoordelingen

1992 Reviews

Töpfer

Zeer goed en netjes
Heel erg goede specialisten met kennis van zaken.

W. Schaufeli

Na meerdere offertes van diverse bedrijven te hebben ontvangen is de keuze op Dijkman Energie Systems gevallen. Het is een betrouwbaar bedrijf met bekwame vakmensen.
De montage van de panelen...
De montage van de panelen en aansluiten omvormer gingen van een leien dakje.
Prijs kwaliteit is goed.
Ook de garantie op de installatie van 5 jaar en aangesloten bij SGZE sprak ons aan.
Dijkman Energie Systems Kunnen we zeer zeker aanbevelen!

Prettig, kundig. Net werk geleverd

Theo Diekman

Prima service, oplossingsgericht bedrijf

Erg fijn en goed advies! Netjes geplaatst en doen wat ze moeten doen!

Connie Benedetti

Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg ontvangen. Geen opdringerig gedrag omtrent de offerte. We hebben goed met andere aanbieders kunnen vergelijken en zijn kwamen voor ons als beste uit de... Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg ontvangen. Geen opdringerig gedrag omtrent de offerte. We hebben goed met andere aanbieders kunnen vergelijken en zijn kwamen voor ons als beste uit de vergelijking. Omtrent aanbod , uitleg , deskundigheid en levering. Ze waren iets duurder, maar door hun uitleg en vriendelijkheid en nogmaals geen gepush voor hun gekozen.

Kees Siero

Was een goede ervaring ,afspraken zijn goed nagekomen. Ik twijfelde zelf nog of de teruglevering wel goed ging ,er kwam vlot iemand om een en ander te controleren

S. Philippo

Zeer tevreden