1992 beoordelingen

1992 Reviews

Hans ten Kate

Wisselend, de vertegenwoordiger had wat anders voorgesteld dan wat er geleverd is en de installateur heeft de zonnepanelen eerst op het noorden gelegd, want de zon scheen niet dus kon hij het niet... Wisselend, de vertegenwoordiger had wat anders voorgesteld dan wat er geleverd is en de installateur heeft de zonnepanelen eerst op het noorden gelegd, want de zon scheen niet dus kon hij het niet zien waar het zuiden was.......

Menno Timmermans

Goed, werken snel en leveren goed werk af voor een goede prijs.

Jan Zwijnenberg / AZ Interieur

Ik heb alleen maar goede ervaring met Dijkman

Slotboom

Open en transparant.

zuithof

Goed netjes gewerkt

J van Langen

Eerlijke voorlichting en advies aan tafel. Vakkundig geplaatst met naderhand goede service. Een belletje met gemeende interesse over ervaring van plaatsen. Dit alles met concurrerende prijzen.

Fam Janssen Ulft

Absoluut Perfect!

Jos Lukassen

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze zowel telefonisch als met de werknemers die onze panelen hebben geplaatst en aangesloten goede uitleg en zeer netjes achtergelaten onze complimenten. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze zowel telefonisch als met de werknemers die onze panelen hebben geplaatst en aangesloten goede uitleg en zeer netjes achtergelaten onze complimenten.
Wij hebben onze ervaring met de firma Dijkman gedeeld met onze kennissen Fam. Worm die middels ook zonnepanelen via Uw bedrijf hebben en er heel content mee zijn.