Goed advies, kundige installatie! De zonnepanelen liggen inmiddels een jaar op onze woning. Het systeem werkt probleemloos (geen enkele storing gehad) en de productie is hoger dan de in de offerte...Goed advies, kundige installatie! De zonnepanelen liggen inmiddels een jaar op onze woning. Het systeem werkt probleemloos (geen enkele storing gehad) en de productie is hoger dan de in de offerte opgenomen prognose.
Jeroen Knotters
Zeer professioneel personeel en alles in binnen een halve dag geïnstalleerd. Alles loopt nu als een zonnetje
W. Trip
Via een collega kwam ik in contact met uw bedrijf, uw verkoper had zich goed voorbereid alleen op het vlak van de montage miste hij kennis. Na opdracht kwamen de monteurs met een geweldige oplossing...Via een collega kwam ik in contact met uw bedrijf, uw verkoper had zich goed voorbereid alleen op het vlak van de montage miste hij kennis. Na opdracht kwamen de monteurs met een geweldige oplossing om de wasmachine leiding te gebruiken voor de bekabeling naar de meterkast dit is een geweldig verkoop argument
Maarten
Binnen 2 weken na mijn offerteaanvraag lagen de panelen al keurig op het dak. De offerte was duidelijk en zeer compleet. Binnen zijn de kabels e.d. netjes weggewerkt en hoefde er geen exrta leiding...Binnen 2 weken na mijn offerteaanvraag lagen de panelen al keurig op het dak. De offerte was duidelijk en zeer compleet. Binnen zijn de kabels e.d. netjes weggewerkt en hoefde er geen exrta leiding door het huis. Erg blij mee!
Marco Van Der Kamp
Goed werk geleverd
Nico Derksen
Geweldig
Wybe Pieter Feenstra
Degelijke installatie, goede aftersales/service.
Oscar Westenenk
Fam. Broekmate
Positief! Professioneel bedrijf en vlotte plaatsing.