Prima, installatie liet wel erg lang op zich wachten. P
Ervaring is goed. Zonnepanelen geplaatst binnen 1 dag. Korte uitleg. vriendelijk personeel.
Zeer deskundige medewerkers
Visser
Goed en kundig personeel netjes geïnstalleerd naar wensen
Smits
Prima zaak; vriendelijk en behulpzame mensen. Monteurs leggen uit wat je wilt weten. interne coördinatie kan hier en daar beter, maar alles blijkt opgelost.
Beumer
Ze kwamen mooi op tijd en de mannen werkten snel en secuur. Een tevreden klant!
Henk Marsman
Bij ons 6 zonnepanelen bijgeplaatst en aangesloten op al aanwezig systeem ( óók van Dijkman ) , na een kleine storing in het meetsysteem (vakkundig opgelost ) ben ik erg tevreden over hoe het een...Bij ons 6 zonnepanelen bijgeplaatst en aangesloten op al aanwezig systeem ( óók van Dijkman ) , na een kleine storing in het meetsysteem (vakkundig opgelost ) ben ik erg tevreden over hoe het een en ander gerealiseerd is en over de werking van het geheel.
Betrouwbaar, wel prijzig
Een prettige firma.
Amber
Wel lang moeten wachten voordat de panelen geïnstalleerd konden worden, maar steeds goed op de hoogte gehouden van de situatie en goede afwikkeling van zaken. Heel goed dat er even gebeld wordt de...Wel lang moeten wachten voordat de panelen geïnstalleerd konden worden, maar steeds goed op de hoogte gehouden van de situatie en goede afwikkeling van zaken. Heel goed dat er even gebeld wordt de dag na installatie om alles nog even door te nemen.