Goed overleg geen gedoe gewoon zo hoort het te wezen als je wat besteld goeie planning Toppie
B.J.Hierink
Prima. Korte lijnen.
Koole
Onze ervaring met Dijkman Zonne-energie is heel goed
Rose-Mary Kashie
3 monteurs kwamen voor de installatie van de zonnepanelen. 1 van de monteurs kreeg een ongeluk en moest met spoed naar het ziekenhuis. Een collega (de elektricien) bracht hem naar het ziekenhuis. De...3 monteurs kwamen voor de installatie van de zonnepanelen. 1 van de monteurs kreeg een ongeluk en moest met spoed naar het ziekenhuis. Een collega (de elektricien) bracht hem naar het ziekenhuis. De andere heeft in zijn eentje de zonnepanelen op het dak gemonteerd. Op gegeven moment was hij klaar en zei dat de elektricien straks komt en in de meterkast het verder zal aansluiten. En inderdaad hij kwam laat terug. En zei mevrouw ik ga door totdat het af is.
Hopelijk gaat het met de gewonde monteur goed. Hij moest gehecht worden. Maar ik wil ook aangegeven; wat een harde werkers hebben jullie in dienst! Beide heren hebben mega hard gewerkt na het ongeluk! Echt mijn complimenten voor de heren! Installatie dag: woensdag 8 maart 2023
F.M. IJff
Mijn ervaring met Dijkman Zonne-energie is in één woord uitstekend te noemen. Jaël is afgelopen zomer bij mij thuis geweest, om te kijken en heeft ter plekke een voorstel gedaan, met foto's...Mijn ervaring met Dijkman Zonne-energie is in één woord uitstekend te noemen. Jaël is afgelopen zomer bij mij thuis geweest, om te kijken en heeft ter plekke een voorstel gedaan, met foto's hoe één en ander er uit zou komen te zien. De prijs stond mij ook wel aan. Op 1 maart jl. zijn de panelen geplaatst en is de elektra-aansluiting gerealiseerd. Alles is naar volle tevredenheid verlopen.
Positief
R.Slijkhuis
Alles netjes geregeld.Van de offerte tot en met de installatie.