Het leveren en installeren van zonnepanelen ging in goed overleg en afspraken werden goed nagekomen, de levertijd was zelfs iets korter dan ik had verwacht. Kortom, een fijn bedrijf dat ik iedereen...Het leveren en installeren van zonnepanelen ging in goed overleg en afspraken werden goed nagekomen, de levertijd was zelfs iets korter dan ik had verwacht. Kortom, een fijn bedrijf dat ik iedereen kan aanraden.
Ben Zijlstra
Zonnepanelen, batterijen en laadunit geleverd en perfect geīnstalleerd. Uitstekend vakmanschap. Ik ben heel tevreden.
Harm Dijkman
Enthousiaste en vriendelijke werknemers die weten van aanpakken
Top geregeld
Bas (Doetinchem)
Het hele proces rondom plaatsing van onze zonnepanelen verliep erg soepel. Scherpe en duidelijke offerte, goede informatie voorziening rondom het proces en de plaatsing ging vlekkeloos, met...Het hele proces rondom plaatsing van onze zonnepanelen verliep erg soepel. Scherpe en duidelijke offerte, goede informatie voorziening rondom het proces en de plaatsing ging vlekkeloos, met vriendelijke mensen die overal in meedachten!
Sven en Maaike
Goede ervaring. Vriendelijke en vakkundigr medewerkers, goede communicatie en alles top geregeld.
J.krisman
Goeie ervaring.
Van wesemael
Heel goed, zie enquête vd studenten
Het offerte traject, de aanloop naar de installatie als prettig ervaren. De installatie zelf is prima verlopen, echter de afwerking in de meterkast is erg matig (ws door de snelheid van werken).