Goed ingespeeld team dat de panelen vakkundig op het dak legt. Vriendelijk. In de brochure zie ik dat zij gezekerd het dak opgaan maar dat is bij ons niet het geval geweest
Zeer goed. Goeie prijs en goeie garantie. Leuke goeie mannen die het kwamen plaatsen.
Hans Kelderman
Fam. J.H. Kroese
Prima installatie van een hoogwaardig systeem.
fam. Westerman
Mijn ervaringen zijn erg positief, zowel de verkoop als de installatie verliep op een bijzonder prettige wijze. De medewerkers wekken de indruk goed op de hoogte te zijn van de oplossing en...Mijn ervaringen zijn erg positief, zowel de verkoop als de installatie verliep op een bijzonder prettige wijze. De medewerkers wekken de indruk goed op de hoogte te zijn van de oplossing en communiceren duidelijk en laagdrempelig.
Enthousiaste vakbekwame mensen en door goed teamwork hebben ze de klus geklaard.
Bob Koster
Vanaf offerte is alles prima verlopen, duidelijke informatie en vervolgens op de dag van plaatsing monteurs volgens afspraak netjes op tijd, communicatie goed, kortom.. alles naar tevredenheid.
Helga
Zeer tevreden. Vriendelijke medewerkers. Goede service.
Top bedrijf de jongens hebben vak werk geleverd de elektricien heeft ook goed werk gedaan (TOPPIE)
Martin Eskens
Vanaf dag 1 gemoedelijk,vriendelijk,bereidwillig,begripvol,optimale service,snel geplaatst. Kan in alle opzichten niet beter wensen. Blijf zo doorgaan.