kerckhoff

Over het algemeen heel goed

duidelijke plaatjes, goede beschrijving

Duidelijk bericht bij niet leverbaar over wanneer dan wel. Bezorgen op gewenste dag (geef aan wanneer dat niet kan), hoewel ik goed begrijp dat efficient afleveren veel waard is.

R Wijnands

Ik heb diverse keren tuinplanten besteld in de afgelopen maanden.

snelle reactie op mails, adequate reactie op paar planten die al zwak waren bij levering, uitgebreid assortiment.

Als klant mag je de gewenste bezorgdatum aangeven, maar die wordt vaker niet dan wel nagekomen. Dus dan heeft het geen zin om erom te vragen.

Danny Hellemons

Prima planten, goede en betrouwbare aflevering

Details, diversiteit, tips

n.v.t.

Geraldine Gambier

Fantastisch assortiment en service

duidelijk en snel in beantwoorden van vragen, snelle levering, zeer uitgebreid assortiment en goed advies en service.

geen op dit moment

Pascalle

Top!

Groot assortiment, veel verschillende potmaten, planten makkelijk vindbaar op de website, goede levering

Nee, werkt perfect!

Elvira Schouten

Prima planten snelle levering

Goede info om planten te zoeken die bij jouw plekje in tuin passen

Reactie Directplant.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! We wensen u veel plezier van uw bestelling.

Nvt

Prima verzorgd, op tijd geleverd

Afspraken nagekomen

De bezorger wist niet waar de planten (Italië) vandaan kwamen

De Graaf

Aanschaf catalpa’s, de boompjes waren redelijk gehavend bezorgd. Hier een melding van gemaakt…, zij hebben dit snel en netjes opgelost door een bedrag terug te storten. Helaas zijn de boompjes niet... Aanschaf catalpa’s, de boompjes waren redelijk gehavend bezorgd. Hier een melding van gemaakt…, zij hebben dit snel en netjes opgelost door een bedrag terug te storten. Helaas zijn de boompjes niet zoals verwacht, hier hebben wij ook melding van gemaakt. Zij hebben wat tips doorgegeven en hebben ons langer garantie toe gezegd. Op zich, heel netjes maar de boompjes zijn nog steeds geen “spring in het oog” in de voortuin.

Makkelijk te bestellen

De boompjes kwamen redelijk “geknakt” aan

Sabine

Al meerdere keren iets besteld en altijd stipt geleverd bij afhaalpunt en goede planten

Elly Groenendijk

Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle levering