Eeden Groenadvies

Een gedegen, professioneel bedrijf met heel veel keus en goede prijzen

altijd up to date informatie

meer vervangende keuzes als een plant niet voorradig is

Reactie Directplant.nl:

Goedendag, hartelijk dank voor uw feedback! We wensen u (en uw klanten) veel plezier van de planten. We kijken uit naar de toekomst waarin we u verder van dienst mogen zijn.

Marie-José Groenewoud

Snelle levering, vriendelijk personeel, maar planten arriveerden enigszins gehavend door onzorgvuldige lading. Meteen gemeld en goed opgelost.

erg vriendelijke chauffeur

zorgvuldige lading

Theresia de Looff

Ik ben erg tevreden.

Snelle levering en vriendelijke bezorger.

Ik ben tevreden.

Kirsten Folkersma

Fijne hulp en contact!

Veel keus, veel informatie te vinden, goed contact bij vragen of onduidelijkheden.

Soms een wat onduidelijke layout en verschillend per plantensoort wat er qua info bij staat. Dat schept soms onduidelijkheid.

R

Volgens afspraak

p koopman

Echt een aanrader

goed advies en keurige bezorging.
Goeie planten

ga zo door

Hendriks

Waardeloos, planten besteld, twee weken wachttijd omdat er geen eerdere bezorg mogelijkheid is. Track and trace ontvangen en dan op de dag van de levering de order annuleren omdat de planten ineens... Waardeloos, planten besteld, twee weken wachttijd omdat er geen eerdere bezorg mogelijkheid is. Track and trace ontvangen en dan op de dag van de levering de order annuleren omdat de planten ineens toch niet op voorraad waren. Daarna moet je 2 weken wachten tot de boekhouding het bedrag terug over maakt. Koop hier nooit meer iets.

Afspraken nakomen

Reactie Directplant.nl:

Dank voor uw review. Wij vinden het spijtig te lezen dat uw ervaring niet naar verwachting was. Wij begrijpen de teleurstelling. Klopt het dat wij hierover geen bericht hebben ontvangen? Wij hadden... Dank voor uw review. Wij vinden het spijtig te lezen dat uw ervaring niet naar verwachting was. Wij begrijpen de teleurstelling. Klopt het dat wij hierover geen bericht hebben ontvangen? Wij hadden graag met u naar een oplossing gekeken. Uiteraard is dat nog steeds mogelijk, u kunt daarvoor contact opnemen met ons via info@directplant.nl
In ons bericht aan u is gemeld waardoor u zo laat pas bericht heeft ontvangen van ons dat de planten onverwacht niet leverbaar waren. Het aankoopbedrag is diezelfde dag nog aan u overgemaakt.

Lennard

Bijna helemaal goed!

Producten waren keurig in orde. Allerlei verschillende planten en bloembollen besteld, en alles doet het top!

Iets meer flexibiliteit qua levering zou fijn zijn. Bezorging is keurig, maar je kan geen dag kiezen, alleen als voorkeur opgeven.

Landskroon

Eerste bestelling goed. Tweede bestelling viel tegen

Ruim assortiment van planten en diverse potmaten.

Ik wilde de planten afhalen, omdat het een kleinere bestelling was. Op maandag de bestelling geplaatst. Op vrijdag de eerste mogelijkheid van afhalen. Moest kiezen voor een locatie die verder weg... Ik wilde de planten afhalen, omdat het een kleinere bestelling was. Op maandag de bestelling geplaatst. Op vrijdag de eerste mogelijkheid van afhalen. Moest kiezen voor een locatie die verder weg was, omdat de dichtstbijzijnde locatie erg beperkt geopend is. De uiteindelijk gekozen locatie heeft ruime openingstijden. Krijg ik een dag voor levering een mail dat de planten pas vanaf 15.00 uur opgehaald kunnen worden. Ik ga er van uit dat als ik de planten op vrijdag kom ophalen dat ik dit de gehele dag kan doen en dat jullie zorgen dat ze op de dag aanwezig zijn. Ik heb mijn hele agendaplanning om moeten gooien, omdat ik ophalen voor de ochtend had ingepland.

Verder had ik bij de eerste levering mooie planten ontvangen.
Bij de tweede levering bestond de helft van de levering uit een pot met plant voor de helft gevuld met plant en voor de helft gevuld met onkruid.

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw e-mail en het spijt ons bijzonder dat het verloop van de bestelling niet naar wens was. We streven er uiteraard naar goede kwaliteit te leveren. Klopt het dat we nog geen eerder bericht hebben ontvangen over uw bestelling? U kunt ons foto's toesturen naar info@directplant.nl. We kijken graag met u mee.
Klantenservice Directplant

G v Rijbroek

Heel goed

goede website , afhalen in omgeving, Na melding dat boom het niet overleefd heeft het aankoopbedrag gelijk teruggekregen

Ik had half maart een treurwilg gekocht met blote wortel en deze tegen eind maart geleverd en was al flink aan het uitlopen. Boom heeft het helaas niet overleefd. Misschien voor zulke bomen niet... Ik had half maart een treurwilg gekocht met blote wortel en deze tegen eind maart geleverd en was al flink aan het uitlopen. Boom heeft het helaas niet overleefd. Misschien voor zulke bomen niet meer verkopen (aanbieden ) zo laat in voorjaar dit om teleurstellingen te voorkomen