Ger Klok “Tuinen”

Over het algemeen goede ervaringen

Betrouwbaar

Klachten omtrent plant van kwekerij serieus nemen.

JeJe

Levering Prima, Bomen matig

veel aanbod

De kwaliteit van producten

Rudi Verbeeck

Zeer goed, volgende grotere bestellingen zullen ook bij dit bedrijf geplaatst worden.

vriendelijkheid, snelle levering en uiteraard de goederen zijn van een zeer goede kwaliteit

Communicatie betreffende niet geleverde planten. Ben nog steeds in afwachting van nieuws over de levering van mijn gele kornoelje - cornus mas (bestelling 100118579)

Groen

Goede en nette levering. Keurig op tijd. Plantjes zagen er goed uit.

ruime keuze uit bomen en planten

J Bruijn

Snel, vriendelijk personeel

Ruim assortiment, goede prijs

Levering (was niet direct compleet), initiatief nemen tot oplossingen

Kitselaar

Prima levering, plantjes waren wel wat kleiner dan op de afbeelding. Eerder bestelde beukenhaag slaat echter niet goed aan.

uitgebreide site, snelle levering

Grootte van de planten op basis van potgrootte klopt wel, maar het plantje in de pot is duidelijk kleiner dan op de afbeelding (wij zijn consumenten, geen gespecialiseerde handelaren en hebben dus... Grootte van de planten op basis van potgrootte klopt wel, maar het plantje in de pot is duidelijk kleiner dan op de afbeelding (wij zijn consumenten, geen gespecialiseerde handelaren en hebben dus niet zoveel kennis)

Arjen

Meer dan de helft Vd planten slaat niet aan. Als je een review plaatst is dat niet zichtbaar. Ik vind dat raar.

Zorg dat je producten het doen en alle reviews zichtbaar zijn. Wel zo eerlijk. Groeigarantie slaat nergens op.

Keijzers

Al meerdere keren gekocht. Goede kwaliteit en goede prijs. Prima afspraken met bezorgen. Aanrader!

Wat ze verkopen online is ook echt te leveren en binnen de tijd die ze zelf aangeven.

JH van Splunter

Ik heb goede ervaringen

veel keus, snelle levering

de omschrijving/ beste groeiomstandigheden zijn niet altijd aanwezig of worden niet in eenzelfde format aangeboden.

Cb

Prima planten en service

Goede omschrijving van de planten