Sjakie

Correcte levering, goeie planten

Goeie planten geleverd

Roelvink

Diep triest en uitermate teleurstellend, je wordt belazerd waar je bij staat. Dit bedrijf levert niet de planten die besteld zijn, maar planten die hierop lijken, echter zijn de geleverde planten... Diep triest en uitermate teleurstellend, je wordt belazerd waar je bij staat. Dit bedrijf levert niet de planten die besteld zijn, maar planten die hierop lijken, echter zijn de geleverde planten vele malen goedkoper en niet wat jij zelf besteld heb. Ze gaan er werkelijk vanuit dat je een dom blondje bent, die er geen verstand van heeft, of de fout is bij de kweker gemaakt, terwijl er bewust 2 verschillende labels aan een plant worden gehangen. Ook als er later eenzelfde plant bij besteld wordt, blijkt dit weer het geval, de plant lijkt niet eens op de al eerder bestelde. Er is amper contact te leggen, telefonisch of per mail. Ze zijn niet meewerkend en niet bereidt de planten terug te nemen of een vergoeding hiervoor te treffen. Na 4 weken lang dagelijks bellen was het eindelijk gelukt om 2 rozen terug te sturen. Nu de rest van de planten zou moeten bloeien blijken het hele andere kleuren te zijn, andere bloeiperiodes te hebben, vele malen groter te groeien dan de max. hoogte en worden bomen geleverd die weinig tot niks doen. Opnieuw geen contact mogelijkheid, telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op de mail.

Verkoopt gelijkende planten die veel goedkoper zijn dan besteld

Klachtafhandeling

Groendoenerij

Heb een groter variëteit aan planten besteld via de website. De informatie en zoekmogelijkheden op de website zijn goed geregeld. Afspraken over bezorgmoment waren makkelijk gemaakt en werden ook zo... Heb een groter variëteit aan planten besteld via de website. De informatie en zoekmogelijkheden op de website zijn goed geregeld. Afspraken over bezorgmoment waren makkelijk gemaakt en werden ook zo uitgevoerd. Bij de levering hielp de chauffeur met het neerzetten van de planten(trays) tot in de tuin. Alles verliep heel rustig en vriendelijk.

Veel en volledige informatie over de planten. Net vervoer. En heldere communicatie.

Er was één boom bij waarvan ik op basis van de informatie op de website de hoogte anders had ingeschat. Er staat alleen informatie over stamdikte op. Hoogte info zou welkom geweest zijn. Maar ik heb... Er was één boom bij waarvan ik op basis van de informatie op de website de hoogte anders had ingeschat. Er staat alleen informatie over stamdikte op. Hoogte info zou welkom geweest zijn. Maar ik heb dat ook niet nagevraagd, want ik vermoed dat ik dan wel antwoord gekregen zou hebben.

Dick

Altijd goed

Prijs / kwaliteit-verhouding is top

Als je niet in 1 dag beslist, vergeet de site soms de inhoud van je winkelmandje

Daan

Perfecte service, en vooral kwaliteits planten!

Plant garantie, bij problemen zonder problemen planten vergoed.

Bij sommige planten is de omschrijving wat summier, dat kan nog iets beter.

De Violier

Positief

flexibel

Niet echt, misschien een iets duidelijker plantinstructie?

Ruud w

Gemakkelijke website, ruime keuze. Vlot af geleverd voor de deur.

Ruime keuze, gemak

Vergelijkbaarheid planten in spreadsheet format/ kolommen

HBM Groot Zevert

Snelle levering. Planten goede kwaliteit

werden na een paar dagen er aan herinnerd als we de planten nog niet geplant hadden ze wel water te geven.

Alles verliep naar wens.

fokkink

Prima ervaring. Ik had tijdens de bestelling iets fout gedaan, maar zij zorgden er voor dat alles in orde kwam.

Duidelijke website. Alles werd netjes en op tijd geleverd.

niet

Chris Tils

Heel goed! goede planten, goede service.

Snel reageren op mail over missend artikel bestelling, heel goed opgelost!

soms iets mee info bij een plantbeschrijving.