Privé

Raar dat het order bedrag zo hoog moet liggen

Ook onder de 350 euro moeten kunnen bestellen

Schreuder

Wel goed maar
1 vd zes bestelde bamboe riet was dood

Communicatie

Je weet online niet wat je echt koopt
Als een v d zes bestelde producten al gestorven is

Bart

Prima, correct, vriendelijk, snel, heel tevreden ?

Uitgebreide keuze

Niet direct

wilma

Snelle levering en goede kwaliteit

snelheid

Linda Dalm

Kwalitatief goede planten tegen een eerlijke prijs met een goede service !

Heel veel gekocht. Daarvan een paar plantjes die niet aansloegen. Zonder problemen vervanging ontvangen.

Zonneveld

Mooi planten, vriendelijke bezorgers. Perfect!

Heldere website, snelle levering, vriendelijk, goede kwaliteit!

De keuzemogelijkheid bij datum levering weglaten. Het wordt niet op de door ons aangegeven voorkeur geleverd, hier ook geen reactie op gekregen. Wordt geleverd wanneer het bij jullie uitkomt. Geeft... De keuzemogelijkheid bij datum levering weglaten. Het wordt niet op de door ons aangegeven voorkeur geleverd, hier ook geen reactie op gekregen. Wordt geleverd wanneer het bij jullie uitkomt. Geeft niets, maar dan misschien de keuze ook niet geven.

Bakker

Word netje geholpen, als vragen heb krijg je daar een goed antwoord op ,ook het brengen was ook goed zo we hadden besproken is het ook gegaan

Snel geleverd met een goed uit leg van de planten die zijn geleverd

Nu niet

Schepers

Positief, overzichtelijke website. Ik ben ook tevreden over de geleverde planten

Prijs, goede informatie over product, betrouwbare bezorging

Geef bij tijdelijk uitverkocht aan of en wanneer de planten weer geleverd kunnen worden

Ingrid

Mooie planten, afgeleverd op afgesproken tijd. Geen pakketdienst, dus planten zijn in goede conditie.

Duidelijke informatie over de planten. Onder de producten staan veelal vragen van klanten die door Direct-plant beantwoord zijn.

Kunnen sorteren op planten die op voorraad zijn, de niet leverbare planten niet laten zien.
Niet leverbare planten kunnen reserveren.
Het aanmaken van een verlanglijst.

Remco Oversier

Mijn ervaringen zijn tot op heden zeer positief.

Vriendelijke bezorgers, afspraken worden nagekomen en kwaliteit is prima op orde.

Meer uitleg over de producten (onderhoud), combinaties van producten adviseren en meer andere randvoorwaardelijke artikelen zouden kunnen helpen om omzet te verhogen.