Erwin

Alles vlekkeloos verlopen.

Zeer mooie planten voor een goede prijs en perfecte service.

Jan Korsten

Goed geregeld, veel informatie

n.v.t.

er waren 8 planten dood gegaan, misschien dat het bedrijf iets had kunnen vergoeden bijvoorbeeld de helft

Bert

Goed bedrijf

Levert zoals afgesproken een goed product

Tekla

Twee keer besteld, heel tevreden

Goede bereikbaarheid wat betreft informatieverzoeken/ klantenservice. Goed assortiment tegen voordelige prijzen

Website: Informatie over planten en filteropties vind ik beter bij bijvoorbeeld esveld.nl

Esther

Klantvriendelijk, snelle reactie

Fijne overzichtelijke website met veel Informatie die gemakkelijk te vinden is

Niet aan de orde

Suzanne

Prettig contact met klantenservice. Snelle reactie en goed advies. Mooie struik gekocht met goed plaatsadvies.

Prettig contact met klantenservice. Snelle reactie en goed advies.

F van Damme

De taxus planten waren slecht beworteld en slaan slecht aan. Ook de cornus kousa heeft zijn blad verloren maar begint nu weer uit te lopen.

Productaanbod

Reactie Directplant.nl:

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat niet alle planten goed aanslaan. Dit spijt ons bijzonder.
Klopt het dat u ons hierover nog geen eerder bericht heeft gestuurd? Wij vinden hierover geen opmerking terug. Wij zoeken graag alsnog een passende oplossing met u. Zou u ons een bericht (met foto) kunnen sturen naar info@directplant.nl? Alvast bedankt.
Klantenservice Directplant

P. van Zutven

In het najaar veel besteld, nu in voorjaar ook weer.

Goede communicatie, goede producten, snelle levering.

Planten/bodem worden op en door elkaar gelegd in de vrachtwagen, waardoor er beschadigingen aan komen door het laden en lossen.

Willem Leemans

Perfect, duidelijke communicatie mbt bestelling etc.

Duidelijke informatie

Tommy