knijf

Een slechte levering

laat bij levering hetzelfde zijn als op de website

Reactie Directplant.nl:

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de Agave niet in goede staat bij u is aangekomen. Het is voor ons onduidelijk wat de oorzaak van de beschadiging is (sinds de nieuwe voorraad is er geen... Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de Agave niet in goede staat bij u is aangekomen. Het is voor ons onduidelijk wat de oorzaak van de beschadiging is (sinds de nieuwe voorraad is er geen vorst meer geweest). Zou u ons een bericht en foto willen sturen (naar info@directplant.nl)? We kijken graag even met u mee en bieden u graag een passende oplossing.

ARNO

Prima!

Duidelijke uitleg,

Toevoeging doen aan lopende bestelling is wat lastig, woordoor bij bijbestellen er soms extra kosten komen.

Goedemiddag,
Als u aan ons doorgeeft wat er bijbesteld moet worden dan kunnen wij dit invoeren en onder dezelfde bezorgkosten meeleveren.
Met Vriendelijke Groeten,
Het Directplant Team.

Kohl

Heel goed

Goede kwaliteit

Misschien nog iets sneller leveren?

MILA Landscape

Ok.

veel sortiment

kwaliteit van sommige planten was erg slecht

Reactie Directplant.nl:

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat niet alle planten aan uw verwachtingen voldeden. Dit spijt ons bijzonder.
Klopt het dat wij hierover nog geen eerder bericht of klacht hebben ontvangen? Wij zouden dit graag samen met u oplossen. U mag ons altijd een bericht (en bij voorkeur foto) sturen naar info@directplant.nl

Rijkers

De planten waren verdroogd. De tuinwinkel heeft deze gelukkig een keer water gegeven. Na het meteen aanplanten in de tuin hadden de planten zichtbaar moeite om te overleven. Ikzelf heb ze continue... De planten waren verdroogd. De tuinwinkel heeft deze gelukkig een keer water gegeven. Na het meteen aanplanten in de tuin hadden de planten zichtbaar moeite om te overleven. Ikzelf heb ze continue water gegeven daarna.

Aflevering in de buurt.

Water geven ergens

Reactie Directplant.nl:

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat uw planten kennelijk niet in goede staat bij u zijn aangekomen.
Zijn ze inmiddels, met uw goede zorgen, alsnog hersteld?
Zo niet, laat het ons dan...
Zijn ze inmiddels, met uw goede zorgen, alsnog hersteld?
Zo niet, laat het ons dan vooral weten. We geven groeigarantie op al onze planten en zullen niet aangeslagen planten uiteraard vervangen of vergoeden.
Klantenservice Directplant

Ik kreeg een half gebroken/mishandelde boom. Of het nou aan het bedrijf ligt of aan de bezorging weet ik niet.

Betrouwbaar

Kwaliteit

Goedemiddag,
Onze excuses dat de boom niet in goede staat is aangekomen. Wilt u een mail sturen aan de klantenservice, dan kunnen we naar een oplossing zoeken.
Met Vriendelijke...
Met Vriendelijke Groet,
Het Directplant Team

Schoots

Reageren snel

Juiste prijs qualiteit verhouding

Te weinig courante planten

Dunnink

Prima communicatie. Snelle en correcte levering

Goede planten geleverd op afgesproken tijd

Goede planten, redelijke prijs

De planten waren uitgedroogd, hadden duidelijk dagenlang geen water gehad. Eventueel nog water geven voor het transport

h, vijverberg

Via social media gevonden, goede /gezonde planten.
eigen bezorg service

gezonde planten