Elky

Goede producten en fijne service

Groot aanbod, sterke planten en goede service

Ik zou het zo niet weten

Marian

Ik ben zeer tevreden over direct plant. Duidelijke foto’s op de site met de variëteiten van de planten. De planten worden keurig aangeleverd door vriendelijk personeel. De planten hebben een goed... Ik ben zeer tevreden over direct plant. Duidelijke foto’s op de site met de variëteiten van de planten. De planten worden keurig aangeleverd door vriendelijk personeel. De planten hebben een goed wortelgestel.

Zie boven

Geen verbeterpunten. Of het moet zijn dat er wel veel mails komen na levering.

Jan

Prima. Snelle levering, goed product.

Prijs/kwaliteit. Levert aan huis.

Verzorgingsadvies nog eens los mailen of op papier meeleveren bij bestelling.

Mirtes Tuinen

Mooi aanbod van planten, hele goede klantenservice! Enige verbetering zit hem in de bezorging. Niet alle chauffeurs gaan even voorzichtig met de planten om. Er is is te vaak iets geknakt.

Hele snelle en vriendelijke klantenservice

A & T Green Fingers

Vlug en goed!

Groot assortiment, snelle levering en aantrekkelijke prijzen

?

Nina Copier

Ik heb al jarenlang ervaring met directplant en ben een zeer tevreden klant, alle planten die ik kocht zijn van uitstekende kwaliteit, goed verzorgd, uitgebreid assortiment, vriendelijk en bekwaam... Ik heb al jarenlang ervaring met directplant en ben een zeer tevreden klant, alle planten die ik kocht zijn van uitstekende kwaliteit, goed verzorgd, uitgebreid assortiment, vriendelijk en bekwaam personeel met goed plantenkennis. De enkele keer dat een plant niet aansloeg kreeg ik mijn geld vergoed.

Altijd mogelijkheid tot chatten, duidelijke foto's, makkelijke zoekfunctie.

soms heeft een plant een zeer korte beschrijving, die zou wel wat uitgebreider kunnen.

Kunst Luc

Goede documentatie en redelijk§ §snelle leverti§jd§

De keuze

Kleine plantjes die het lang niet altijd overleven

rob

Goede planten ontvangen

goede prijs

Monica van Angeren

Heel goed.

Goede kwaliteit. Vriendelijk geholpen, ook per email nav vragen.

mordang

Vriendelijk personeel

prijs / uitgebreid assortiment / vriendelijk personeel

Aflevering amateuristische (geen trays voor de kweekpotjes) en maar 1 planten label per soort plant. Ik begrijp dat het de prijs drukt, maar is wel meer werk voor de bezorgers. De bezorger was... Aflevering amateuristische (geen trays voor de kweekpotjes) en maar 1 planten label per soort plant. Ik begrijp dat het de prijs drukt, maar is wel meer werk voor de bezorgers. De bezorger was vriendelijk, de klantbeleving was dus wel prima :) Ik begrijp dat er zonder trays meer plantjes in de bus gaan, maar dan is je bus gewoon te klein :)