Wesley Nulens

Hollandse Gründlichkeit :)

Mooie planten en perfect op het afgesproken (half) uur geleverd!

Arco van Dooren

Over het algemeen alles te vinden wat de echte tuinier wenst, je kan goed vergelijken, veel verschillenden soorten, wel is de voorraad niet up to date en zijn de vastebplanten over het algemeen erg... Over het algemeen alles te vinden wat de echte tuinier wenst, je kan goed vergelijken, veel verschillenden soorten, wel is de voorraad niet up to date en zijn de vastebplanten over het algemeen erg klein bij levering, zelfs als je ze in de zomer besteld.

Veel verschillende soorten en onder soorten, goed te vergelijken, uitgebreide info over de planten.

Voorraad is niet up to date, aantal keren mee gemaakt dat vlak voor levering een boom werd geannuleerd omdat de bestelde maat niet meer op voorraad was, mocht hij dan niet op voorraad zijn doe dan... Voorraad is niet up to date, aantal keren mee gemaakt dat vlak voor levering een boom werd geannuleerd omdat de bestelde maat niet meer op voorraad was, mocht hij dan niet op voorraad zijn doe dan een voorstel voor de levering van een andere maat. Nu moest ik zelf achteraan wat weer 3 weken vertraging opleverde omdat er een nieuwe levering van werd gemaakt.

Particulier

Slechte garantie

Goede prijzen, snelle levering

Garantieperiode veel te kort, daarna geen enkele service. Ik kreeg de boom op 2 april en de garantie verliep op 1 juni. Dat is natuurlijk veel te kort om te zien of een boom aanslaat. Ik heb half... Garantieperiode veel te kort, daarna geen enkele service. Ik kreeg de boom op 2 april en de garantie verliep op 1 juni. Dat is natuurlijk veel te kort om te zien of een boom aanslaat. Ik heb half augustus gemaild dat de boom maar niet wil aanslaan (met foto's en alles), en toen was het 'jammer maar helaas'. Nog gevraagd om tips over hoe de boom mss te redden is, of contact met de kweker maar dat kon ook niet. Dat is dus 155 euro weggegooid (plus nog een palenset ter ondersteuning, dus totaal was ik 193 euro kwijt voor niets). Ik zou wel 20% korting op een volgende bestelling krijgen, maar ik koop nu liever een boom bij een kweker die netjes een jaar (of tenminste een half jaar) garantie geeft voor zo'n dure bestelling.

Reactie Directplant.nl:

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u zich niet kunt vinden in de door ons aangeboden oplossingen.
Zoals aangegeven is de garantieperiode verlopen en is er geen eerdere melding ontvangen. Wij hebben al meermaals aangegeven dat het niet gaat om het feitelijke aanslaan van de boom binnen deze periode, maar om een melding van een eventueel probleem. Nu is het te laat om de boom nog te redden en kan er helaas geen aanspraak meer worden gemaakt op de garantie.
Omdat wij dit erg vervelend voor u vinden, hebben wij u een ruimhartig aanbod gedaan (hoger dan u hier vermeldt). Hiervan lijkt u vooralsnog echter geen gebruik te willen maken. Mocht u dit toch willen, dan vernemen wij het graag.

Frans Aarens

Uitstekende service en kwaliteit

duidelijke informatie/goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit planten.

Taxus viel kleiner uit dan gedacht.

Carol-Ann Kupper

Geweldig

Duidelijke website en goede adviezen

Helaas onthoud de website je winkelmandje maar korte tijd, het is dus handig om de planten die je wilt bestellen ook op een briefje of in een word document op te slaan.

Bas

Matig

goed uit te zoeken op website

Dicht in de vakantie, Kapotte planten geleverd, moesten terug ipv weg gegooid worden, en bij omruiling opnieuw slechte planten terug gekregen.

Reactie Directplant.nl:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de nalevering niet in orde bleek. Onze excuses.
Klopt het dat wij hiervan nog geen bericht hebben ontvangen?
Graag zouden wij dit...
Goedemiddag,
Klopt het dat wij hiervan nog geen bericht hebben ontvangen?
Graag zouden wij dit alsnog met u oplossen. Vorige week stuurden wij een bericht met een voorstel. Heeft u dit bericht in goede orde ontvangen?

Sylvia Hoffer

Geweldig! Snelle reactie en alles stipt.

Snelle reactie, goede afspraken.

Meer foto's op website. Bestelling kunnen verzamelen tot grote bestelling. Producten op voorhand bestellen als ze zijn uitverkocht of voor het plantseizoen.

G. Siekman

Ik ben heel blij met de producten en service.

Goede planten en veel nazorg en tips.

Ik zou het niet weten. Ik ben zeer tevreden.

Postema

Veel planten besteld en altijd een goede kwaliteit gekregen.

Eigen bezorgdiensten met chauffeurs die weten waar ze mee bezig zijn

Er wordt nu op de maandag aangegeven wanneer alles komt. Dit zou sneller mogen.