Planten groeien allemaal erg goed!
Assortiment, communicatie, prijs, informatie
Geen, gewoon echt prima
Assortiment, communicatie, prijs, informatie
Geen, gewoon echt prima
geef goede garantie! en scheep niet af met zogenaamde coulance korting
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat er beuken nog niet zijn uitgelopen. Dit spijt ons bijzonder.
Zoals wij ook al aangaven via email, hanteren wij een garantietermijn tot 1 juni op deze...
Breed assortiment, duidelijke website, goede kwaliteit planten
We konden weinig informatie vinden over het juiste type aarde en de mengverhouding. De klantenservice gaf hierover onduidelijke en tegenstrijdige informatie.
Alles verliep zoals ik gehoopt had.
Aanrader om bij hun te kopen.
Goede kwaliteit planten, vlotte levering.
check, check, dubbelcheck ivm met plantenaanwezigheid ook bij grote hoeveelheden.
service en goede kwaliteit
Wel geleverd op de aangegeven tijd.
Werk aan de kwaliteit en pas prijzen hierop aan.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat niet alle planten aan uw verwachtingen voldoen. Dit spijt ons bijzonder.
Klopt het dat wij hierover nog geen bericht hebben ontvangen?
Graag zouden...
Goede en makkelijke website. Mooie producten. Duidelijkheid over leveringsproces. Adequate actie als er zaken misgaan.
Overweeg of extra controle voor uitlevering gewenst is om foute uitleveringen (die relatief veel geld kosten) te voorkomen. Hou rekening met levertijd als je wil afhalen op afhaalpunten.
Klachtenbehandeling zeer serieus genomen en perfect opgelost.
Ga zo door.
Betere info over grote afmetingen bij kopen
Goedemiddag
De order is begin april geleverd toen de meeste vaste planten (allen geleverd in een P9 zoals besteld) nog weinig groei vertoonden. We nemen aan dat de planten inmiddels goed groeien...