Atlas Aletta

Vriendelijke bezorger

Meer informatie over grondsoort en standplaats bij aflevering

Jeroen Peters

Zeer tevreden over de geleverde planten en de levering.
Zeer tevreden over de geleverde planten en de levering.
Planten komen goed geworteld en vertakt, de in december geleverde heesters zijn goed aangeslagen en die van deze maand waren ook prima in orde.
De levering prima optijd en op de aangegeven data geleverd.

Goede info
Accuraat
Sterke planten

Rond maart waren veel soorten niet leverbaar.

Klant

Leveren niet wat je bestelt/betaalt en zelfs de nalevering is incompleet. De klantenservice scheept je af en klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

leveren wat een klant bestelt en een vriendelijke klantenservice

Reactie Directplant.nl:

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat bij u het gevoel is ontstaan dat wij u niet serieus nemen. Dit is uiteraard nooit onze intentie geweest. Onze excuses dat dit beeld bij u toch is... Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat bij u het gevoel is ontstaan dat wij u niet serieus nemen. Dit is uiteraard nooit onze intentie geweest. Onze excuses dat dit beeld bij u toch is ontstaan.
Inmiddels zijn we samen een oplossing aan het afstemmen, zodat de niet geleverde planten alsnog nageleverd worden. Deze planten zijn opnieuw besteld en ontvangt u binnenkort alsnog.

Piet

Positief, klantvriendelijk, leveringen correct

Klantvriendelijke, heldere leveringstijd, goede prijs/kwaliteit

Jacqueline Kiewiet

Uitstekende communicatie, kwaliteit-prijs verhouding is prima, chauffeur vriendelijk, kortom prima bedrijf.

Communicatie

Kan niets bedenken

B. Bongers

Uitstekend bedrijf. Goede kwaliteit geleverde stuiken (Vlierbessen en Japanse hulst). En dat tegen een lage prijs. Een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding!

prijs/kwaliteitverhouding

Shahram

(Bewerkt)

Bedankt voor vriendelijke oplossingen na mijn bestelling via Directplant.

Goede communicatie en vriendelijk.

Francis

Directplant is een goed, verzorgd en professioneel bedrijf die een fijne prijs-kwaliteitverhouding heeft. Zeker een aanrader.

Klantvriendelijkheid, service en advies

Een tip zou kunnen zijn, bij de extreme drukte door Corona vorig jaar, iets eerder de klant op de hoogte te brengen van deze drukte.

De Reus

Prachtige planten ontvangen, boven verwachting zeer goede kwaliteit!

Kwaliteit

G.H.J. van der Heiden.

Het bestelproces inclusief betaling verliep makkelijk. Ook de leveringsdatum en tijdperken prima gecommuniceerd.

Echt sterke punten in vergelijking met andere aanbieders heb ik niet kunnen ontdekken.

De bestelde beukenhaag planten (Fagus Sylvatica) waren prima in orde. De bestelde struikjes waren qua kwaliteit maar zeer matig en erg klein.
De klantvriendelijkheid bij het afhaalpunt was ver...
De klantvriendelijkheid bij het afhaalpunt was ver te zoeken. Ronduit slechte ervaring.