Prive

G.Vogt

Mooie planten, prima service

Bij een foutje of onverhoopt minder mooi produkt direct een oplossing.

Ep

Prima planten en met zorg gebracht

Goede planten.

Geen punten

Rinus G.M. Rabeling

Perfect, vriendelijk en deskundig advies. Planten in goede staat ontvangen en van goede kwaliteit!

Enorm groot assortiment!

Niet van toepassing, wat mij betreft is alles prima geregeld.

Linda

Positief.

Goede foto's, duidelijke uitleg, fijn tabelletje met bloeiperiode, geurend of niet, etc.

Mathieu M.

Een gebruiksvriendelijke website met een uitgebreid assortiment. De planten zijn competitief geprijsd en ook een vriendelijke en bereikbare klantenservice

Breed assortiment die competitief geprijs is.

Bij de levering van de planten worden deze soms op elkaar gestapeld in bakken. Hierdoor raken sommige beschadigd. Een andere manier van transport (bijvoorbeeld grotere bestelwagen op karren met... Bij de levering van de planten worden deze soms op elkaar gestapeld in bakken. Hierdoor raken sommige beschadigd. Een andere manier van transport (bijvoorbeeld grotere bestelwagen op karren met rollen) zou wat crediteringen kunnen uitsparen en ook het laden en lossen vergemakkelijken.

Angela Schlicht

De rozen staan prachtig

Geen tips nodig

E. Steendam

De bestelde planten en struiken zijn van uitstekende kwaliteit.

Goede service, correcte bezorging.

Geen verbeterpunten want alles was prima.

Angela Fox

Goeie keuze,mooie prijzen

Veel keus

Vervoerder gaat niet echt voorzichtig om met de planten. Alles was omgevallen in de vrachtauto en medewerker ging nogal ruw met de planten om.

Reactie Directplant.nl:

Goedendag, hartelijk dank voor uw feedback! Uiteraard zijn onze chauffeurs erop getraind om op een zorgvuldige wijze met de planten om te gaan. Vervelend om te lezen dat bij de bezorging dit anders... Goedendag, hartelijk dank voor uw feedback! Uiteraard zijn onze chauffeurs erop getraind om op een zorgvuldige wijze met de planten om te gaan. Vervelend om te lezen dat bij de bezorging dit anders is overgekomen, wij zullen dit intern oppakken. We wensen u veel plezier van de planten!

Jan

Perfect

Zeer goede service zowel bij aankoop als aflevering als retourneren

Ga zo door