vingeling

Afhaalpunt

mooie kwaliteit,netjes afgeleverd,op tijd

zijn al ingevoerd(,geen prijs bij niet leverbaar producten in overzicht)

Ruben Donselaar

Efficient, prima prijs/kwaliteit

Mooie vaste planten

Fruitstruiken slechte kwaliteit (en reclameren ging niet makkelijk)

Reactie Directplant.nl:

Bedankt voor uw review.
Wat jammer dat we alsnog een onvoldoende op het onderdeel After Sales krijgen.
Bedankt voor uw review.
Wat jammer dat we alsnog een onvoldoende op het onderdeel After Sales krijgen.
Helaas bleken uw fruitstruiken te klein en was er geen grotere maat beschikbaar bij onze leveranciers. Wij hebben in eerste instantie een aanzienlijke korting aangeboden. Omdat dit voor u geen goede oplossing bleek, hebben wij de planten gecrediteerd (en mocht u deze in dit geval zelfs houden).
Wij hadden dan ook gedacht dat dit een goede en nette oplossing was.

Esser

Snel , professioneel , goede kwaliteit prijs verhouding

Vele foto's, uitleg over de plant / boom

Carla Martens

Planten die bezorgd werden sloegen bijna allemaal goed aan

Duidelijke website

Niet alle bezorgers hebben verstand van planten terwijl daar wel mee geadverteerd wordt. Jammer

S Halters

Snel en meestal zonder gedoe.

bij problemen van de planten wordt dit opgelost. Niet altijd in nieuwe planten (ivm voorraad kon dit niet) maar wel in teruggave. Foutjes kunnen, het gaat mij om hoe dit wordt afgehandeld. Dikke plus!

Correcte levering gehad.We hadden 3 planten te weinig ontvangen,maar dat is ook netkes afgehandeld.

Correcte levering

Ik zou het niet wetem

Privé persoon

Goede service, meestal goede kwaliteit

Klantvriendelijkheid, service

Levering zou wat sneller kunnen

Sylvia Hoffer

Super planten. Keurig op tijd. Alles snel naar tevredenheid afgehandeld.

De omschrijving van de planten.

Meer foto's van de planten. Als je een plant bekeken hebt, kun je niet verder in die categorie. Dan moet je weer opnieuw intikken. Niet zo'n lange tijd tussen bestellen en leveren. Je moet... Meer foto's van de planten. Als je een plant bekeken hebt, kun je niet verder in die categorie. Dan moet je weer opnieuw intikken. Niet zo'n lange tijd tussen bestellen en leveren. Je moet uiterlijk zondagavond bestellen wil je vrijdag geleverd krijgen.

Jolanda Rodenburg

Mijn gekochte rozen staan voor de vijfde keer in knop, schitterend

prima omschreven

Van der Meer

Prima. Afspraak met tijdstip levering klop. Fijne chauffeur, alleen was hij ingehuurd dus geen verstand v planten. Wordt wel op site vermeld. Planten zijn v zeer goede prijs/kwaliteit.

Aantal planten per m2 en verzorging na planten wordt veel aandacht besteedt.

Moest een week wachten voor de levering kon plaats vinden. Ws door plant seizoen

Reactie Directplant.nl:

Bedankt voor uw feedback.
Bedankt voor uw feedback.
Het klopt dat wij momenteel ook werken met een aantal tijdelijke bezorgers. Zij hebben helaas nog niet zulke groene vingers als onze vaste medewerkers. Uiteraard proberen we hun plantenkennis wel snel te vergroten.
In dit seizoen kan het inderdaad voor bepaalde planten wat langer duren voordat ze geleverd kunnen worden. Toch geldt voor de meeste planten nog altijd dat indien uiterlijk zondag besteld, levering vanaf eind die komende week is.