Langedijk

Uitstekend

Duidelijke informatie goede planten. Staat keurig klaar of wordt op tijd die is afgesproken perfect afgeleverd.

Assortiment is niet heel goed duidelijk.

MJ van Zanten

Contact bij afhalen matig

Lagere prijs

Kwaliteit viel dit keer tegen

Reactie Directplant.nl:

Dank voor uw review. Spijtig te lezen dat niet alles naar wens is verlopen. Klopt het dat wij hierover niet eerder bericht hebben ontvangen? Desgewenst kan u een bericht sturen naar... Dank voor uw review. Spijtig te lezen dat niet alles naar wens is verlopen. Klopt het dat wij hierover niet eerder bericht hebben ontvangen? Desgewenst kan u een bericht sturen naar info@directplant.nl, wij zijn altijd bereid alsnog naar uw vraag/opmerking te kijken.

Kees van Apeldoorn

Groot assortiement

Zeg bij de borderpakketten dat het pas na 2 a 3 jaar volgroeid is. Nu zijn het alleen wat los staande plantjes.plantjes. voor zoveel geld had ik meer volgroeide planten planten verwacht

Reactie Directplant.nl:

Dank voor uw review. Spijtig te lezen dat de planten niet volledig naar wens zijn. Klopt het dat wij hierover geen eerder bericht van u hebben ontvangen? Indien gewenst kunt u een bericht sturen... Dank voor uw review. Spijtig te lezen dat de planten niet volledig naar wens zijn. Klopt het dat wij hierover geen eerder bericht van u hebben ontvangen? Indien gewenst kunt u een bericht sturen naar info@directplant.nl. Wij zijn altijd bereid mee te kijken naar uw vraag/opmerking.

Van der Mark

Slechte kwaliteit planten

Bezorging was goed

Betere planten leveren

Reactie Directplant.nl:

Dank voor uw review. Van uw bestelling is, zover bij ons bekend is, 1 plant niet aangeslagen. Vanwege de keuze voor korting in plaats van garantie hebben wij geen nieuwe plant kunnen sturen. Spijtig... Dank voor uw review. Van uw bestelling is, zover bij ons bekend is, 1 plant niet aangeslagen. Vanwege de keuze voor korting in plaats van garantie hebben wij geen nieuwe plant kunnen sturen. Spijtig te zien dat de overige planten ondanks goed aanslaan toch niet naar wens zijn. Wij waarderen alle reviews, ook als deze van minder goede ervaringen zijn. Dank dat u de tijd genomen heeft deze review in te vullen.

Platjouw

Eén bepaald soort grassoort zijn allen doodgegaan. Omdat ik de garantie als korting heb gebruikt. Krijg ik de plantjes dus niet vergoed. Ik ga de volgende toch maar weer naar een kweker of... Eén bepaald soort grassoort zijn allen doodgegaan. Omdat ik de garantie als korting heb gebruikt. Krijg ik de plantjes dus niet vergoed. Ik ga de volgende toch maar weer naar een kweker of tuincentrum.

Aan huis geleverd

Toch garantie geven

Reactie Directplant.nl:

Dank voor uw review. Jammer dat enkele planten niet zijn aangeslagen. Klopt het dat wij hier geen eerder bericht over ontvangen hebben? U heeft inderdaad gekozen voor korting in plaats van onze... Dank voor uw review. Jammer dat enkele planten niet zijn aangeslagen. Klopt het dat wij hier geen eerder bericht over ontvangen hebben? U heeft inderdaad gekozen voor korting in plaats van onze garantie. Toch kunt u ons altijd een bericht sturen als de planten niet, of minder goed groeien, in veel gevallen is er nog iets mogelijk waardoor de planten toch gaan uitlopen.
Wij zijn altijd te bereiken op info@directplant.nl

Oscar

Snelle levering echter de kwaliteit van sommige planten zijn matig de worsteling per pot is niet voldoende sommige planten konden in een kleinere pot

Snelle levertijden

Betere prijs kwaliteit verhouding

Reactie Directplant.nl:

Dank voor uw review. Klopt het dat wij over de wortels en kwaliteit van de planten geen eerder bericht hebben ontvangen? Mocht u vragen hebben over de kwaliteit van de planten en/of wortelgestel dan... Dank voor uw review. Klopt het dat wij over de wortels en kwaliteit van de planten geen eerder bericht hebben ontvangen? Mocht u vragen hebben over de kwaliteit van de planten en/of wortelgestel dan kunt u ons altijd een bericht sturen, (bij voorkeur met foto, indien mogelijk), naar info@directplant.nl. Wij kijken graag met u mee.

Prive Volkert de Wit

Gewoon ......

Niet echt betreft vervoer product.

Product beter verpakken,veel schade door afgebroken takken van boom en struik en container pot geheel uitgedroogd...

Reactie Directplant.nl:

Goedendag, hartelijk dank voor uw feedback! Vervelend om te lezen dat het vervoer niet naar behoren is verlopen. Wij kijken altijd graag met u mee naar een passende oplossing indien er iets niet... Goedendag, hartelijk dank voor uw feedback! Vervelend om te lezen dat het vervoer niet naar behoren is verlopen. Wij kijken altijd graag met u mee naar een passende oplossing indien er iets niet naar wens is. Klopt het dat we geen eerder bericht van u hebben ontvangen? We hopen dat u nu veel plezier heeft van de planten. Desgewenst kunt u ons een e-mail met foto's sturen naar info@directplant.nl.

A.L.K.

Goede kwaliteit planten voor een redelijke prijs.

Duidelijke beschrijving van de planten. Overzichtelijke site.

Geen idee

Vonck Kaat

Zeer tevreden.

Mooie, sterke planten !

Voorlopig geen tips

M. Donkerbroek

Ervaring op zich is prima

prima levering

het vervoer zal wel moeilijk zijn maar er waren nogal wat planten geknikt en die zijn nu bijna allemaal dood.