Venera van't Hoff

Snelle levering, redelijk snelle reactie op de vragen. Planten van een goede kwaliteit.

Flexibiliteit

Goed opletten dat de juiste soorten volgens de bestelling worden geleverd

Wendy Spansier

Zeer positief!

Veel informatie op de website over de planten en de benodigde verzorging. Heel veel keuze ook.

Jammer dat er altijd een minimaal bedrag is dat je moet besteden (dit is afhankelijk van de drukte).

Henri

Overwegend goede ervaringen. Kwalitatief goede producten.

De producten zijn van zeer goed kwaliteit.

Twee keer stamrozen besteld, die uiteindelijk toch niet leverbaar waren. Om het orderbedrag vol te maken hadden we nog wat extra besteld spullen besteld, maar die waren niet (meer) nodig nu de... Twee keer stamrozen besteld, die uiteindelijk toch niet leverbaar waren. Om het orderbedrag vol te maken hadden we nog wat extra besteld spullen besteld, maar die waren niet (meer) nodig nu de stamrozen niet geleverd werden. Het zou fijn zijn als het bedrijf aanbod om te zijner tijd alsnog de rozen te leveren, zonder verzendkosten en zonder een minimum order bedrag. Op de website stond namelijk dat ze wél leverbaar waren.

Freddy Nys

Alles 10 op 10: keuze, levering, kwaliteit planten

We hebben al een paar keer planten besteld bij Directplant.
Nu ging het om een vrij grote hoeveelheid. En telkens weer valt de zeer goede kwaliteit van de planten ons op!

ilvy

Goede service en prima struiken. Alle struiken doen het goed!

Prettige klantenservice en duidelijke antwoorden

Ik mis een duidelijke categorie met duurzaam gekweekte planten. Ze blijken er-na navraag- wel te zijn, maar dit staat niet op de website.

Anja

Slechte ervaring helaas. Ik heb heb dode beukenhaag ontvangen

- Afspraken nakomen
- telefonisch bereikbaar zijn

Francina

Fantastisch

alles wordt in pot geleverd en niet in dozen

er was een plant bij die niet er niet zo mooi uitzag,hij heeft het nog wel moeilijk

José

Zeer slechte ervaring er wordt na levering niet meer gereageerd op mails en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Een aantal planten zijn enkele dagen na levering al dood gegaan/sloegen niet aan... Zeer slechte ervaring er wordt na levering niet meer gereageerd op mails en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Een aantal planten zijn enkele dagen na levering al dood gegaan/sloegen niet aan maar je krijgt geen enkele reactie meer.

na betaling snelle aflevering

reageren op mails of telefonische bereikbaarheid verbeteren

Reactie Directplant.nl:

Wat vervelend dat u onze berichten niet lijkt te ontvangen. Wij hebben u meermaals gevraagd om ons een foto te sturen, zodat wij dit konden voorleggen aan de kweker, maar tot op heden hebben wij nog... Wat vervelend dat u onze berichten niet lijkt te ontvangen. Wij hebben u meermaals gevraagd om ons een foto te sturen, zodat wij dit konden voorleggen aan de kweker, maar tot op heden hebben wij nog altijd geen bericht terug van u ontvangen.
Mocht u dit toch nog doen, dan zullen wij uw klacht alsnog verder in behandeling nemen.

L

Prima ervaring

Flink assortiment

Zoeken op beschikbaarheid

Van Winden

Goede levering van de planten. Helaas zag de sierappelboom er wat zielig uit. Ik heb een foto naar hen gestuurd van de staat van de boom. De reactie was, als de boom niet aanslaat dan wordt er in... Goede levering van de planten. Helaas zag de sierappelboom er wat zielig uit. Ik heb een foto naar hen gestuurd van de staat van de boom. De reactie was, als de boom niet aanslaat dan wordt er in het najaar een nieuwe boom geleverd. De boom is na veel water geven niet aangeslagen. Ik ga er vanuit dat in het najaar zonder problemen een nieuwe boom geleverd zal worden.

Goede levering

Bij twijfel over de kwaliteit van de plant of boom, niet leveren.