Snelle levering, redelijk snelle reactie op de vragen. Planten van een goede kwaliteit.
Flexibiliteit
Goed opletten dat de juiste soorten volgens de bestelling worden geleverd
Flexibiliteit
Goed opletten dat de juiste soorten volgens de bestelling worden geleverd
Veel informatie op de website over de planten en de benodigde verzorging. Heel veel keuze ook.
Jammer dat er altijd een minimaal bedrag is dat je moet besteden (dit is afhankelijk van de drukte).
De producten zijn van zeer goed kwaliteit.
Twee keer stamrozen besteld, die uiteindelijk toch niet leverbaar waren. Om het orderbedrag vol te maken hadden we nog wat extra besteld spullen besteld, maar die waren niet (meer) nodig nu de...
We hebben al een paar keer planten besteld bij Directplant.
Nu ging het om een vrij grote hoeveelheid. En telkens weer valt de zeer goede kwaliteit van de planten ons op!
Prettige klantenservice en duidelijke antwoorden
Ik mis een duidelijke categorie met duurzaam gekweekte planten. Ze blijken er-na navraag- wel te zijn, maar dit staat niet op de website.
- Afspraken nakomen
- telefonisch bereikbaar zijn
alles wordt in pot geleverd en niet in dozen
er was een plant bij die niet er niet zo mooi uitzag,hij heeft het nog wel moeilijk
na betaling snelle aflevering
reageren op mails of telefonische bereikbaarheid verbeteren
Wat vervelend dat u onze berichten niet lijkt te ontvangen. Wij hebben u meermaals gevraagd om ons een foto te sturen, zodat wij dit konden voorleggen aan de kweker, maar tot op heden hebben wij nog...
Flink assortiment
Zoeken op beschikbaarheid
Goede levering
Bij twijfel over de kwaliteit van de plant of boom, niet leveren.