Piet van den Berg

Een paar keer gevraagd betreffende dak doorvoer, ik was ineerste instantie fout door vergeten desbetreffende fotos niet had door gestuurd. Daarna meerdere keren advies gevraagd over dak door voer.... Een paar keer gevraagd betreffende dak doorvoer, ik was ineerste instantie fout door vergeten desbetreffende fotos niet had door gestuurd. Daarna meerdere keren advies gevraagd over dak door voer. Maar nooit goed beantwoord alleen ik denk dat je nog een paar bochten nodig hebt. Wat bij mij niet als correct over komt.

Prijs- behulpzaam bij het bestellen van cv ketel.

Anita

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede prijs.

De prijs van het product dat wij besteld hebben (een thermostaat).

Hans V.

Top, iedere keer weer.

Lage prijzen, snel leveren

Martijn

Levert snel met goede service

Ik had de verkeerde thermostaat erbij besteld en na een e-mail gestuurd te hebben met het verzoek tot een duurdere, kreeg ik deze zonder bijbetaling. Helemaal top dus!! Verder hanteren ze ook prima... Ik had de verkeerde thermostaat erbij besteld en na een e-mail gestuurd te hebben met het verzoek tot een duurdere, kreeg ik deze zonder bijbetaling. Helemaal top dus!! Verder hanteren ze ook prima prijzen voor hun producten.

H Goossens 62

Zeer positief

Bellen zelfs terug ivm fout van mijn kant. Echt goed

Zeer snelle levering en zeer goede informatievoorziening over levering.

W.de Heus

Super. Op zaterdag middag CV ketel besteld en dinsdag al in huis. Waren 2 kleine dingen van mijn bestelling vergeten maar naar telefoontje gewoon volgende dag in huis. Eerlijk bedrijf. Super

Goede service

Hans Keeris

Snel geleverd,

Scherpe prijs

Dino Alfons

Uitstekend, komen hun afspraken na en zijn vakkundig

Vakkennis, communicatie, leveringen