t. slits

Snelle service voor een betaalbare prijs, ketel intussen laten plaatsen en er achter gekomen dat pakket niet compleet was.
we misse namelijk de gaskraan.

snelle levering

Arian Vos

Zeer scherpe prijzen en vlotte levering.

Overzichtelijke site / snelle levering

Wybren

Nieuwe ketel besteld, binnen 5 minuten persoonlijk contact met de verkoper, heel prettig.

Ze hebben plezier in hun werk!

Nijs Verburg

Zeer slecht. De thermostaat die geleverd is wwerkt niet goed. Ik heb toen een mail gestuurd om dit op te lossen. Ik kreeg toen vrij snel een mail teruge dat ik de instellingen moest controleren.... Zeer slecht. De thermostaat die geleverd is wwerkt niet goed. Ik heb toen een mail gestuurd om dit op te lossen. Ik kreeg toen vrij snel een mail teruge dat ik de instellingen moest controleren. Toen ik vervolgens een mail stuurde dat ik dat al diverse keren gecontroleerd had en dat ik voorstelde om mij een nieuwe thermsotaat te sturen en dat ik dan de defecte portvrij retour zou sturen bleef het angstvallig stil. Dit is nu meer dan een week geleden en ik heb nog steeds geen reactive ontvangen. Al met al zeerr teleurstellend

Leveren ging snel, maar service zeer slecht

sasha

Wat een heerlijke ervaring - een bedrijf dat niet alleen doet wat het belooft, maar dat ook met zoveel toewijding doet! voor ieder probleem een oplossing en iedere toezegging waargemaakt. dat alles... Wat een heerlijke ervaring - een bedrijf dat niet alleen doet wat het belooft, maar dat ook met zoveel toewijding doet! voor ieder probleem een oplossing en iedere toezegging waargemaakt. dat alles voor een ongekend lage prijs. donderdagavond ging mijn cv-ketel stuk, vrijdag een nieuwe besteld, zaterdag in huis (speciaal geregeld door de verkoper, zonder extra kosten) en mede dankzij het zeer volledige installatiepakket, zondag een warm huis.

empathisch, vriendelijk, efficient, buitengewoon professioneel.

Snelle en correcte levering, goede communicatie over de levertijd en compleetheid
Goed telefonisch bereikbaar

Scherpe prijs, goed bereikbaar

Super prijs, mooi geregeld, excelente klantbeleving om met een goed gevoel op terug te zien.

Dinsdagavond een CV toestel besteld, per bank betaald, verzocht om vrijdag te leveren. Woensdagochtend per e-mail de factuur ontvangen. Donderdag in de late namiddag bericht ontvangen dat het pakket... Dinsdagavond een CV toestel besteld, per bank betaald, verzocht om vrijdag te leveren. Woensdagochtend per e-mail de factuur ontvangen. Donderdag in de late namiddag bericht ontvangen dat het pakket onderweg is. Vrijdagochtend bericht van tijdspanne voor levering. Binnen de opgegeven tijdspanne aan huis geleverd.

Verzending is goed en snel

Ik heb een CV . besteld dat was goed

Goed, komt afspraak na. Dus is aan te bevelen.

D Scherjon

Mijn ervaring met dit bedrijf is zoals het moet zijn.
De levering was correct en op tijd en kon het goed volgen met de koeriersdienst kortom prima.

nee