c.emmelot

Zeer goed levering was snel zelf besteld tijdens de feest dagen en toch drie dagen later in huis met voor oud jaars dag ook nog de help desk gebeld op de dag van ontvangst had installatie problemen... Zeer goed levering was snel zelf besteld tijdens de feest dagen en toch drie dagen later in huis met voor oud jaars dag ook nog de help desk gebeld op de dag van ontvangst had installatie problemen ben ook daar mee goed geholpen top

Ja goede service

E.B.

Product aangeboden door bedrijf met prima prijs en goede verwachte levertijd. Krijg snel een mail met status update van bezorging "verzonden". Na 4 dagen nog niets ontvangen, nog steeds status "... Product aangeboden door bedrijf met prima prijs en goede verwachte levertijd. Krijg snel een mail met status update van bezorging "verzonden". Na 4 dagen nog niets ontvangen, nog steeds status " verzonden", niet "bezorgd" o.i.d. Contact gezocht. Binnen een dag antwoord per mail. Gaven aan dat we het pakket al in ontvangst hadden genomen (mail ontbreekt aan vorm van klantgerichtheid - denk: jammer dat er wat mis is gegaan etc). Uit bewijs ontvangst van Nedpak (door jansen gekozen vervoerder) bleek dat de buurvrouw het had aangenomen 1 werkdag na de bestelling (haar achternaam stond bij de ondertekening - is anders dan die van mij), terwijl Nedpak aangaf dat het op mijn huisnummer bezorgd was. ik had geen briefje in de bus dat het pakket elders was bezorgd -laat staan waar ik het op kon halen. mazzel dat ik de achternaam vd buurvrouw ken, anders had ik niet geweten waar het pakket was.
Contact Janseninstalshop mager voor mijn verwachting. Dit geeft mij geen vertrouwen voor een volgende bestelling. Dan maar wat meer betalen voor een tracktrace-nr en betrouwbare vervoerder.

de prijs va het product, snel antwoord

Geweldig snelle levering en ook super snelle service als er iets aan de zending mankeerst.

JoaWah

Top!

Snelle levering (binnen 24 uur) en zeer scherpe prijs!

Heldere website en snelle levering. Als ik weer wat nodig heb kijk ik zeker nog eens op deze site.

Voordelig

rutgers

Snel en effectief.

Philips

Super netjes en snelle service !

Jazeker, zeer goede hun na vraag van onze kant of het expansievat icm cv ketel konden vervangen voor een pneumatexvat. Zeer snelle levering!

Positief

geode website