Inge

Goed en heldere communicatie

Reactie DISC Boulevard:

Bedankt voor de positieve review!

de Bosk

Geeft duidelijk zicht op kwaliteiten en ontwikkelpunten, goed, gedegen en snel en klantvriendelijk.

Reactie DISC Boulevard:

Fijn om te horen, bedankt voor het compliment!

Reactie DISC Boulevard:

Bedankt voor de positieve review!

Dokter Drenthe ( voorheen HZD)

Aantal rapporten laten maken, mooie complete rapporten. Wel jammer dat je niet uit naam van jezelf een mail kunt sturen naar je deelnemers. Niet iedereen had door dat de mail van mij kwam.

Reactie DISC Boulevard:

Bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
We kunnen alvast verklappen dat we dit jaar mooie plannen hebben voor onze systeemontwikkelingen. Persoonlijk de deelnemers uitnodigen is hier ook in verwerkt! We zullen je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Inès Graumans / Curio Meulenspie 2, Teteringen

Heel prettig!

CVHR

Bedankt voor de positieve beoordeling!

Fijn en makkelijk te gebruiken. Heel duidelijk rapport met veel inzichten.

Bedankt voor de positieve beoordeling!

De website is zeer gebruiksvriendelijk. Bestellingen doen gaat heel eenvoudig. De rapportages zijn makkelijk leesbaar en van goede kwaliteit. Mijn cliënten zijn er zeer tevreden over (ook over de... De website is zeer gebruiksvriendelijk. Bestellingen doen gaat heel eenvoudig. De rapportages zijn makkelijk leesbaar en van goede kwaliteit. Mijn cliënten zijn er zeer tevreden over (ook over de prijs)!

Reactie DISC Boulevard:

Fijn om te horen, bedankt voor het compliment!

Prettige communicatie rondom hun dienstverlening en een mooie, frisse opzet van de DISC rapportages

Reactie DISC Boulevard:

Bedankt voor de positieve feedback!

ManUp mentor

Top service, snel, correct en duidelijk.

Reactie DISC Boulevard:

Bedankt voor je positieve review!