Timmermans

Xxx

alles snel en goed geleverd

Leontine

Gekleurd printpapier

Snelle levering, achteraf pas betalen. Veruit de goedkoopste. We gaan zeker hier vaker bestellen.

Hooge Veste Amsterdam

Snel en probleemloos

Double Media V.O.F.

Snel en betrouwbaar

Altijd snelle levering en een betrouwbare partners voor onze verzend enveloppen.

KLM

Twee dagen duurden een week

Het duurde gewoon ruim een week tot ik mijn bestelling binnen had in plaats van een dag

Reactie DiscountOffice.nl:

Geachte klant,
Na ontvangst van uw order is de bestelling direct vanuit het magazijn verzonden. Wij betreuren het dat uw pakket pas kon worden afgeleverd bij de tweede poging van de vervoerder. Excuses voor het ongemak.
DiscountOffice.nl Klantenservice

Kim

Slechte service

we hebben twee muizen gekocht, 1 was niet leverbaar hiervan kregen we het geld terug (prima). De tweede muis is nooit bezorgt en na gebeld te hebben met de klantenservice, zouden we worden terug... we hebben twee muizen gekocht, 1 was niet leverbaar hiervan kregen we het geld terug (prima). De tweede muis is nooit bezorgt en na gebeld te hebben met de klantenservice, zouden we worden terug gebeld (nooit gebeurd). Later ontvingen we een mail waarin stond dat de muizen uberhaupt niet leverbaar waren.

Reactie DiscountOffice.nl:

Geachte klant,
Het door u bestelde artikel was uitlopend. Dit houdt in dat er op dat moment nog slechts enkele stuks voorradig zijn. Helaas bleek bij het verwerken van uw order dat het artikel uitverkocht was. Omdat het niet mogelijk was om een alternatief artikel aan te bieden hebben wij het bedrag teruggestort.
DiscountOffice.nl Klantenservice

n.v.t

Netjes verzorgd

was pas de eerste keer

Salaris Maximaal

Super Service!

Ik kon zelf niet bestellen via de website. Ik heb er een mail overgestuurd. De klantenserviece bood gelijk aan om mijn bestelling klaar te zetten en klaar te maken. De zelfde dag was alles... Ik kon zelf niet bestellen via de website. Ik heb er een mail overgestuurd. De klantenserviece bood gelijk aan om mijn bestelling klaar te zetten en klaar te maken. De zelfde dag was alles geregeld!
Alles goed en netjes afgeleverd, ben super blij met mijn nieuwe spullen!

World Wide Industriebouw

Alles prima verlopen.

Makkelijke site om te bestellen, snelle en goede levering.

Spar Brunekreef

Goed bedrijf met snelle service

Vriendelijk te woord gestaan en een snelle bezorgservice.