Fotocursus Velp

Netjes, goede prijs en snel

Discount Office levert zeer snel en de goederen zijn zeer goed verpakt. De prijs is goed. Als enige minpuntje noem ik de communicatie over de bezorgtijd. Dit verloopt bij bedrijven die met Post.nl... Discount Office levert zeer snel en de goederen zijn zeer goed verpakt. De prijs is goed. Als enige minpuntje noem ik de communicatie over de bezorgtijd. Dit verloopt bij bedrijven die met Post.nl werken veel beter.

Portucel

Doos MultiCopy besteld

-Betaling onduidelijk, KvK nummer invullen om achteraf te betalen en toch met iDeal moeten betalen.
-Levering: Deksel doos kapot, bovenste pak open, deuk in zijkant doos

Reactie DiscountOffice.nl:

Geachte klant,
Geachte klant,
Wanneer u op rekening wilt kopen vragen wij om uw KvK-nummer. U hoeft dan niet direct via iDeal te betalen. Mocht een artikel beschadigd bij u bezorgd worden, ondanks de zorg die eraan besteed werd, kunt u dit melden bij de afdeling retouren. Er wordt z.s.m. een vervangend artikel verstuurd. Excuses voor het ongemak.
DiscountOffice.nl Klantenservice

Bus Handelmij Zwolle

Prima geregeld

Bestelling en levering klopt. De juiste goederen op de afgesproken tijd

Muurling Oogzorg

Snel en efficient geleverd

Biemond en van Pelt BV / R.H. Tuasela

Snel en scherp gesprijsd

Sinds een aantal maanden bestel ik alle kantoorbenodigdheden bij DiscountOffice.nl. Het assortiment is enorm, de prijzen zijn bijzonder scherp en de levering verloopt snel. De kwaliteit van de... Sinds een aantal maanden bestel ik alle kantoorbenodigdheden bij DiscountOffice.nl. Het assortiment is enorm, de prijzen zijn bijzonder scherp en de levering verloopt snel. De kwaliteit van de geleverde artikelen is dik in orde. Ik ben zeer tevreden.

Lanting Reizen BV

Levering Roze papier

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Gerrit v.d. Haar we

Sport Medisch Centrum Oegstgeest

Katrin vouw handoekjes

Snelle levering.

Maartje

Snelle levering van pallet papier

Snelle levering van goedkoop papier