Disena

Geke Hoogstins

Vlotte levering en mooie kwaliteit. De kleuren komen goed overeen met de foto's op de website.

Peter Valentijn

Snel, zeer snel

Reactie Disena:

Bedankt voor de positieve feedback!
^Roy

Heb mijn bestelde artikel nog steeds niet binnen

Reactie Disena:

Bedankt voor je review, Jammer om te zien dat er een 1 ster review is gegeven ook omdat er eerder geen contact is opgenomen met ons.
ik ga er even achteraan wat er aan de hand is met de order...
ik ga er even achteraan wat er aan de hand is met de order en je ontvangt binnen 8 uur van ons een update over je order.

JLM Schoonderbeek

Uitstekend

Reactie Disena:

Bedankt voor de positieve review!

Niels

Mooi hoogpolig vloerkleed gekocht om de woonkamer meer sfeer te geven. Nette en snelle afhandeling. Super, super blij met mijn kleed!!

Reactie Disena:

Bedankt voor je leuke review! Waarderen wij erg!
^Roy

Waardeloos. Klantenservice reageert niet op mail of terugbelverzoek.

Goedemiddag,
Vervelend om te horen dat je ontevreden bent.
Goedemiddag,
Vervelend om te horen dat je ontevreden bent.
Wij hebben je bericht ontvangen, echter net als jullie zijn we zelf ook afhankelijk tot de partij die we voor de retourzending nodig hebben reageert.
Wij doen ons uiterste best om de klantenservice te verbeteren en zullen dit dan ook zeker meenemen.
^Roy - Disena.nl
--aanpassing op reactie --
wij hebben zojuist een passende oplossing gestuurd, hopelijk kunt u zich daar ook in vinden.

Wieke

Goede klantenservice met een snelle reactie op je vraag, een duidelijke omschrijving van het product en een scherpe prijs.

Karry

Goede site, goede communicatie