Ok

Plastiek

Snel gevonden, snel gevonden wat ik zocht. Snel geleverd. Geen minpunten.

mail company

Ik krijg niet wat ik bestel! sluitbare kliklijsten met slot, zijn gewoon de normale maar wel meer voor rekenen

Reactie Displaywinkel.nl:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Wij hebben hier telefonisch contact over gehad en verteld dat deze lijst een zwaar klemsysteem heeft en geen slot, hier wordt dan ook een speciale sluitel bijgeleverd, er is aan u duidelijk en uitdrukkelijk gezegd dat er geen slot op zit, dit staat ook niet op de site vermeld. Indien het produkt niet naar wens is kan het altijd teruggestuurd worden.

Goede website, duidelijk

Aangenaam.

Aangenaam.

Ondanks verkeerde levering van een product is het prima opgelost.

Beschrijf hier uw ervaring

keuze in producten voor een redelijke prijs

Ed's sieradenkraam

Goede service en snelle afhandeling

Goede service en snelle afhandeling

KIND HOREN

Prijs is gunstig, levering correct en producten op voorraad

Jan Soete

Overzichtelijke site, vlotte levering van bestelde producten

Agnes Voorintholt

Snelle service, alleen niet alles geleverd. Wacht nu nog op een reactie. Ik geef nu nog een lager cijfer omdat het probleem niet is opgelost.

I

Reactie Displaywinkel.nl:

De 2 ontbrekende krijtstiften zitten in 1 van de dozen van de stoepborden, ze zijn door onze magazijnmedewerker erin gestopt en de gehele order is geaccordeerd en uitgeleverd.