Natuurlijke Hormoonbalans

Goede producten, netjes verpakt

Maat

Beschrijf hier uw ervaring

Vlotte bezorging en goed product

Club-ExpHair Schilde /idego bvba

Teleurstellend ivm met de levering voor een bepaalde datum.

Beschrijf hier uw ervaring

komen de leveringsafspraken niet na en slechte communicatie hierover.

Reactie Displaywinkel.nl:

Wij hebben de order direct verstuurd, echter door een vertraging bij DPD is de zending niet op tijd afgeleverd, hier hebben wij helaas geen invloed op en dit komt gelukkig zelden voor, nogmaals onze... Wij hebben de order direct verstuurd, echter door een vertraging bij DPD is de zending niet op tijd afgeleverd, hier hebben wij helaas geen invloed op en dit komt gelukkig zelden voor, nogmaals onze oprechte excuses voor de nalatigheid, vertraging bij DPD.

Er was iets door mij fout ingevuld tijdens de bestelling en dit is telefonisch direct opgelost.

Goede en snelle service.

Makelaardij

Bestelling duurde 1e instantie iets langer dan verwacht. Bij de levering was een artikel niet geleverd, dat werd direct verholpen en de volgende dag had ik het binnen.

Top, uitstekende aftersales

(Bewerkt)

Snelheid van afhandeling was super, net als de opvolging van Displaywinkel.nl. Qua verhouding prijs/kwaliteit/snelheid had ik niet beter kunnen vinden.

Anoniem van de vorige beoordeling 16-9

Prijsstandaarden besteld t.b.v. winkel

Beschrijf hier uw ervaring

in 2e instantie is er goed gehandeld. De afterservice was boven verwachting. snel en accuraat gehandeld.

Supersnelle levering. Helaas laat de telefonische bereikbaarheid te wensen over.

Levering prima.
Kwaliteit laag.

Reactie Displaywinkel.nl:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Heeft u de beschermfolie wel verwijderd van de boekenstandaards? Dit is een transparante beschermfolie en dit wordt wel eens over het hoofd gezien om te verwijderen, dan lijkt het alsof de displays bekrast zijn, maar dat is dan de folie.

Fintage House

Top