Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

Leon

Mooi degelijk product

Beschrijf hier uw ervaring

alles prima en snel verlopen

(Bewerkt)

Er ging behoorlijk wat mis bij de bestelling. Uiteindelijk hebben ze echt hun best gedaan om het op te lossen.

Gevonden via marktplaats, heb relatief lang moeten wachten op antwoord maar uiteindelijk wel netjes de juiste link naar het artikel in de winkel gekregen.

Beschrijf hier uw ervaring

Jammer dat het gezochte artikel alleen per 2 verkocht word, terwijl.ze gewoon per stuk verpakt en ingepakt zijn.
En €9,50 verzendkosten is ook niet echt meer van deze tijd denk ik.
Ik...
En €9,50 verzendkosten is ook niet echt meer van deze tijd denk ik.
Ik zal niet snel meer iets kopen via jullie site want vind het een beetje on economische gang van zaken.

Anne

Super goede ervaring. Snelle reactie en snel geleverd!

best parts

Alles is vlot verlopen.

Krijg je anders dan wat je verwacht!

Weinig servies voor klanten

Reactie Displaywinkel.nl:

Goedendag,
Goedendag,
Het verbaasd ons dat u deze reactie geeft, wij zijn geheel niet op de hoogte dat er iets niet goed geleverd of afgehandeld is en hebben ook geen mail hierover van u ontvangen. Mocht een levering niet goed zijn dan wordt deze altijd zsm hersteld. Graag horen wij nog van u wat de klacht nu eigenlijk is, zodat wij dit op kunnen lossen.

Duidelijk, goed, snel