Kwaliteit
Bereikbaarheid

Myrthe

Hier mijn pvc jaloezieën besteld! Ze zijn prachtig! Het was het wachten op de bestelling meer dan waard! Ook de klantenservice is top! Zijn na wat vragen super geholpen! Ik bestel hier de rest van... Hier mijn pvc jaloezieën besteld! Ze zijn prachtig! Het was het wachten op de bestelling meer dan waard! Ook de klantenservice is top! Zijn na wat vragen super geholpen! Ik bestel hier de rest van mijn raamdecoratie zeker weer binnenkort!

Beste Myrthe,
Hartelijk dank voor de prachtige feedback.
Het is voor ons fijn om terug te krijgen dat onze hulp zo wordt gewaardeerd.
Veel plezier van uw huidige bestelling en we staan...
Beste Myrthe,
Hartelijk dank voor de prachtige feedback.
Het is voor ons fijn om terug te krijgen dat onze hulp zo wordt gewaardeerd.
Veel plezier van uw huidige bestelling en we staan de volgende keer graag weer voor u klaar.

Felicia

Super service je krijg precies te horen wanneer je ongeveer je pakketje geleverd krijgt .als je besteld weetje dat het niet de volgende dag al in huis is .er is g3noeg keuze voor ieder wat wils .en... Super service je krijg precies te horen wanneer je ongeveer je pakketje geleverd krijgt .als je besteld weetje dat het niet de volgende dag al in huis is .er is g3noeg keuze voor ieder wat wils .en super mooie kwaliteit

Beste Felicia,
Bedankt voor de hele positieve review! Echt leuk om te horen dat u zo tevreden bent over ons assortiment, de kwaliteit en wijze van transport.
Met name op het gebied van...
Beste Felicia,
Met name op het gebied van transport vinden we het niet alleen belangrijk dat onze raamdecoratie goed verpakt is, maar hebben we er ook voor gezorgd dat bezorging altijd plaatsvindt in overlg met de klant. Dus dan is het extra leuk als dat ook zo wordt gewaardeerd.
Nogmaals dank voor uw review en wie weet tot ziens.

Bas

Na lang zoeken heb ik bij douhetbudget.nl mijn jaloezie gevonden en dit voor een zeer nette prijs. Na een kleine 2 weken kreeg ik de op maat gemaakte jaloezie binnen. Helaas bleek de kleur sterk af... Na lang zoeken heb ik bij douhetbudget.nl mijn jaloezie gevonden en dit voor een zeer nette prijs. Na een kleine 2 weken kreeg ik de op maat gemaakte jaloezie binnen. Helaas bleek de kleur sterk af te wijken van de bestelde kleur. Na een paar telefoontjes met 1 van de medewerkers die me overigens zeer netjes te woord heeft gestaan hebben zij mij een nieuwe op maat gemaakte jaloezie toegestuurd. De kleur is perfect en de kwaliteit is zeer goed. Dit is pas service. Hierna nog eens 3 jaloezieën besteld zonder problemen. In één woord... TOP!

Beste Bas,
Bedankt voor de ontzettend leuke review!
We vinden het ook zo belangrijk dat als er vragen zijn na het moment van leveren, dat we die naar volle tevredenheid oplossen.
Fijn...
Beste Bas,
Bedankt voor de ontzettend leuke review!
Fijn dat u dat ook zo hebt ervaren.
Veel plezier van uw bamboe jaloezieën!

Claudia Koller

3 x besteld 3 x prima top

Beste Claudia Koller,
Wat fijn dat onze raamdecoratie zo goed bevalt en tot wel 3 keer toe! :)
Geniet van uw nieuwe jaloezieën.

Harm

Aantal luxaflex besteld, afwerking en kwaliteit zeker voldoende.

Beste Harm,
Bedankt voor uw positieve review!
Veel plezier van uw raamdecoratie!

Arda

Staaltjes worden gratis verstuurd, meetinstructies zijn duidelijk, kwaliteit van het product is oke. De bovenste lamellen zijn helaas iets verbogen, omdat de openingen waar de touwtjes doorheen gaan... Staaltjes worden gratis verstuurd, meetinstructies zijn duidelijk, kwaliteit van het product is oke. De bovenste lamellen zijn helaas iets verbogen, omdat de openingen waar de touwtjes doorheen gaan niet op de juiste plek zitten. Verder zien ze er heel mooi uit!
Stukken beter en efficiënter dan in een winkel bestellen.

Beste Arda,
Bedankt voor de mooie beoordeling en goed om te lezen dat onze service zo goed is ontvangen.
Beste Arda,
We hebben mekaar naar aanleiding van de review ook gesproken om een oplossing te vinden voor het beschreven probleem. Gelukkig was u zelf zo handig en heeft u het probleem kunnen verhelpen!
Veel plezier nog van uw jaloezieën!

Bibi Olivier-van der Meij

Super, zowel houten jaloezieën als verduisterende rolgordijnen besteld en over alles zijn we meer dan tevreden!

Beste Bibi,
Bedankt voor de geweldige review.
Fijn dat u zo tevreden bent met uw jaloezieën en rolgordijnen!
Veel plezier van uw bestelling en wie weet tot ziens!
Met vriendelijke...
Beste Bibi,
Bedankt voor de geweldige review.
Fijn dat u zo tevreden bent met uw jaloezieën en rolgordijnen!
Veel plezier van uw bestelling en wie weet tot ziens!

Johan

Super netjes afgeleverd top

Beste Johan,
Bedankt voor uw enthousiaste reactie.
We besteden veel aandacht aan alle stappen vanaf het bestellen tot aan de bezorging.
Dus het is fijn om te horen dat de aflevering als...
Beste Johan,
Bedankt voor uw enthousiaste reactie.
Dus het is fijn om te horen dat de aflevering als top wordt ervaren!
Veel plezier van uw raamdecoratie.

C Boots

Wat een kwaliteit en wat een service top.

Beste C. Boots,
Bedankt voor de leuke feedback!
Erg fijn dat onze service en kwaliteit van de raamdecoratie goed bevallen is!

Nathalie van de Ruit

Geweldige service! Snel antwoord op vragen. Levering duurde iets langer normaal. Maar kwaliteit is heel goed. Simpel en makkelijk ophangsysteem.

Beste Nathalie van de Ruit,
Bedankt voor de uitgebreide reactie. Fijn om te lezen dat we u zo goed hebben kunnen helpen.
Excuus als uw bestelling ietwat verlaat was.
Veel plezier nog van...
Beste Nathalie van de Ruit,
Excuus als uw bestelling ietwat verlaat was.
Veel plezier nog van uw raamdecoratie.